Резюме від 8 травня 2024 PRO

Денис

Керівник юридичного відділу

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник генерального директора з юридичних питань

з 09.2015 по нині (8 років 8 місяців)
ТОВ "ВІНІЛ" / https://wallstore.com.ua/, Дніпро (Дніпропетровськ) (Будівельна промисловість, деревообробка)

Керівництво юридичним департаментом, службою економічної безпеки. Юридичний супровід господарської діяльності групи компаній, зокрема виробництва шпалерної продукції, оптова та роздрібна торгівля, зовнішньоекономічна діяльність, транспортні послуги, тощо. Представництво інтересів в судових провадженнях, міжнародному комерційному арбітражі, кримінальних та виконавчих провадженнях, справах про адміністративні правопорушення, спеціальних економічних розслідуваннях. Супровід податкових перевірок, перевірок інших контролюючих органів. Договірна робота.

Юрист

з 04.2014 по 06.2015 (1 рік 2 місяці)
ООО "220" / https://sokol.energy, Дніпро (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Юридичний супровід господарської діяльності групи компаній, зокрема виробництво електрообладнання, оптова та роздрібна торгівля електрикою через мережу магазинів в Україні та зовнішньоекономічна діяльність.

Керівник юридичного відділу/Заступник керівника юр.відділу

з 05.2012 по 04.2014 (1 рік 11 місяців)
"Юнікон" АТ / http://www.unicon.com.ua, Дніпро (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Керівництво юридичним підрозділом в м.Дніпро та в м.Харків (Харківський вагонобудівний завод). Юридичний супровід господарської діяльності групи компаній, зокрема оптова торгівля, будівельна діяльність, участь в державних тендерних процедурах. Представництво інтересів в судових та правоохоронних органах. Супровід податкових перевірок та інших контролюючих органах. Договірна робота.

Керівник

з 07.2009 по 05.2012 (2 роки 10 місяців)
PE "BttC L.A.", Дніпро (Юриспруденція)

Надання правових послуг юридичним та фізичним особам, представництво в судових та державних органах, органах місцевого самоврядування.

Начальник юридичного відділу

з 05.2005 по 06.2009 (4 роки 1 місяць)
Abode Finance LLC (Будівельний холдинг КБ "ПриватБанк"), Дніпро (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Керівництво юридичним відділом Корпоративного центра Будівельного холдингу КБ "ПриватБанк". Надання юридичних послуг будівельним девелоперам, забудовникам у складі Холдингу. Юридичний супровід реалізації проектів будівництва житлової та нежитлової забудови, зокрема аналіз правоустановлюючих документів на земельну ділянку, супровід проектної та будівельної роботи, введення в експлуатацію та управління нерухомим майном, продаж житлових та нежитлових приміщень. Представництво інтересів групи компаній Холдингу в судових та контролюючих органах, органах державної виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Головний юрисконсульт

з 10.2002 по 05.2005 (2 роки 7 місяців)
ДП Центр державного земельного кадастру / Дніпропетровське міське управління земельних ресурсів, Дніпро (Державні організації)

Юридичний супровід Державного підприємства "Центр ДЗК" та міського органу виконавчої влади в сфері земельних ресурсів, аналіз проектів землеустрою, представництво інтересів в судових та правоохоронних органах.

Освіта

Український державний університет науки і технологій

Факультет економіки і менеджменту, Дніпро
Вища, з 2022 по 2024 (2 роки)

Магістратура. Спеціалізація - міжнародна економіка.

Дніпропетровський Національний Університет ім.Олеся Гончара

Юридичний факультет, спеціальність - правознавство, Дніпро
Вища, з 1998 по 2003 (4 роки 9 місяців)

Денна форма навчання. Диплом спеціаліста.

Додаткова освіта та сертифікати

ДУЕП ім.А.Нобеля

2013, 2016, 2018, 2020

Знання і навички

MS Office Windows Internet User ЛІГА:ЗАКОН LIGA:ZAKON 1C Web Browsers Адвокатська діяльність OpenOffice Zoom YouControl Арбітражний керуючий

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Особисті якості: вміння працювати в команді та на результат, дисциплінованість, дипломатичність, цілеспрямованість, відповідальність, постійно підвищую свій професійний рівень, володію діловою етикою спілкування та листування.

Впевнений користувач програм Місrоsof Office, Opendatabot, Clarity Project, Lіga, YouControl, 1-C, а також інших правових ресурсів та інформаційних баз даних в мережі Іnternet.

Закордонний паспорт, водійське посвідчення кат.В-1, В.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: