Резюме от 30 ноября 2016 PRO

Савка Микола Іванович

Технік-технолог, шеф-кухар, зав. виробництвом, 20 000 грн/мес.

Полная занятость, неполная занятость, удаленная работа.

Дата рождения:
1 января 1957 (59 лет)
Город:
Стебник
Готов к переезду:
Трускавец


Контактная информация

Чтобы открыть контакты, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.


Опыт работы

Кухар 4-го розряду,офіціант,бармен,шеф-кухар,майстер в/н.

с 06.1974 по 09.2012 (38 лет 3 месяца)
Робота в готельно-ресторанному бізнесі, (Сфера обслуговування гостей)

Підбір кухарів - фахівців різних рівнів, навчання персоналу технологічним процесам кухні по спеціальностях кухар, офіціант,бармен..Управління персоналом кухні, планування робочого часу, розподіл і контроль виконання завдань.Створення банкетного, фуршетного меню, періодичне оновлення меню, впровадження нових страв.Складання і ведення калькуляційних і технологічних карт.Безпосередня участь в приготуванні, оформленні і відпуску страв .Здійснення контролю над технологією приготування їжі, нормами закладки сировини , за якістю готової продукції.Дотриманням працівниками санітарних вимог, правил особистої гігієни.Формування заявки на закупівлю необхідного товару та продуктів. Контроль якості продуктів.Проведення переобліку і інвентаризації.


Образование

львівський технікум громадського харчування

,(технологія приготовлення їжі) - Технік - технолог., Львів

Высшее, с 08.1983 по 06.1985 (1 год 10 месяцев)


Дополнительное образование

  • торгово-кулінарне училище (1972-1974 н.р.)

Профессиональные и другие навыки

  • Навыки работы с компьютером
    - володіння ПК на рівні упевненого користувача; Microsoft Office (MS Office : Word, Excel, Outlook, Power Point, Internet).

Дополнительная информация

- Працював на підприємствах громадського харчування:
Кухарем,офіціантом,барменом,шеф-кухарем,майстром в/н.

Шеф - кухар з04.1998 по 02.2004 рр. Робота за кордоном - Польща


Стебницький професійний ліцей: 2005 - 2013р.р.
-майстер виробничого навчання
навчання учнів практичних навиків та
майстерності по спеціальностях
кухар ,офіціант,бармен.

Робота шеф – кухарем в смт. Затока Одеської обл. на базах відпочинку.
Досвід роботи на ТК «Буковель» Івано-франківської обл. та готельно - відпочинкових комплексах в Закарпатті,смт.Славське

- складаю технологічні та калькуляційні карти, меню, прейскуранти;
- досвід роботи та знання української та європейської кухні, в обслуговуванні банкет- фуршетів,корпоративів, весілля, ювілеїв та визначних дат.

-Володію ПК;

Вільно спілкуюся –українською(рідна мова),
російською та польською мовами.

-водіння автомобіля

- в наявності документи : про освіту , медична книжка ,права водія категорії"В",військовий квиток.

Контактна інформація
-Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
-Ел. почта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)


Сохранить в отклики Уже в откликах

Похожие резюме

Все похожие резюме

Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: