Резюме від 22 квітня 2024

Андрій

Дизайнер-графік, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто проживання:
Хмельницький
Готовий працювати:
Дистанційно, Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

Adobe Photoshop Adobe Illustrator MS Word Користувач ПК MS Excel Користувач Internet Windows MacOS Linux Операційні системи DOS

Додаткова інформація

Резюме

Андрій Василашко
Народився: 1 квітня 1978 року у м. Хмельницькому
Проживаю: Хмельницький.
Батько двох дітей.

Січень 2019 р. - художник-конструктор (дизайнер) поліграфічна фірма ТОВ "Ена Лтд". В обов'язки входило: розробка та виготовлення поліграфічної рекламної продукції, дизайнерська розробка макетів.

Серпень 2016 р. - Грудень 2018 р. - приватний підприємець. (поліграфічні послуги)

Травень 2015 р. - Серпень 2016 р. - художник-конструктор (дизайнер) поліграфічна фірма ТОВ "Ена Лтд". В обов'язки входило: розробка та виготовлення поліграфічної рекламної продукції, дизайнерська розробка макетів.

Вересень 2010 р. – Травень 2015 р. - маркетолог компанії «Інтрада». В обов'язки входило: розробка та виготовлення поліграфічної рекламної продукції, дизайнерська розробка макетів.

Травень 2007 р. – Серпень 2009 р. - маркетолог компанії «Декко – Україна» (ТМ DECCO) (ексклюзивний представник польської компанії Decco в Україні. В обов’язки входило: аналіз роботи та дослідження ринку (збір інформації по конкурентам), планування рекламного бюджету та стратегії рекламної кампанії фірми, введення PR-напрямку, організаційна робота по участі фірми у Міжнародних виставках.

Жовтень 2005 р. – Травень 2007 р. - маркетолог компанії «НЕЙЛ» (найбільший виробник цвяхів у західній Україні, а також продавець засобів кріплення, інструментів, будматеріалів, металопрокату) www.nail.com.ua . В обов’язки входило: аналіз роботи та дослідження ринку (збір інформації по конкурентам), створення та реєстрація нової торгової марки, розробка упаковок для товару, планування рекламного бюджету та стратегії рекламної кампанії фірми, введення PR-напрямку, організаційна робота по участі фірми у різноманітних номінаціях (100 Кращих товарів України, Лідер галузі, Народний бренд і т.п.), робота з ТПП (Торгово промисловою палатою), розробка та введення артикулів (кодів) товарної номенклатури, робота з ЄАН Україна по розробці та отриманню штрих-кодів.

Листопад 2004 р. – Лютий 2005 р. - територіальний менеджер ВАТ „Луцьк Фудз” (ТМ „Руна”) у Хмельницькій області.

Вересень 2003 р. – Лютий 2004 р. - менеджер по продажам компанії Марс у Хмельницькому регіоні.

Січень 2002 – серпень 2003 р.р. – Головний державний податковий інспектор відділу інформатизації та обліку у Хмельницькій міжрайонній податковій інспекції. Основні задачі... системний адміністратор мережі, ведення програмного забезпечення.

Жовтень 1999 - січень 2008 р.р. - керівник у Хмельницькому регіоні «Молодіжна партія України»

Липень 1996 - липень 2001 р.р. - представник у регіоні ( супервайзер ) компанії « KAS-group » . В обов’язки входило: дослідження ринку, збір інформації, кастінг та тренінг персоналу, розробка стратегії просування товарів на ринок збуту, налагодження роботи у інших обласних центрах та координування, обробка загальних звітів та надання основного, оперативне керування штатом з 45-ти людей, налагодження контактів з підприємцями та адміністрацією міста, матеріальна та фінансова відповідальність. Основний вид діяльності – це промоушин акції для тютюнових компаній, а також виведення нових брендів на ринок збуту.

В 1995 – 2003 р.р. - Хмельницький технологічний університет «Поділля» , факультет «Бізнесу та права» спеціальність «Економічна кібернетика». – диплом бакалавра та спеціаліста.

1985 - 1995 р.р. - середня загальноосвітня школа № 3

__________

Досконало володію ПК, знання DOS, Windows, Linux, Mac OS, Word, Excel, PhotoShop, Illustrator, Internet та ін.

Особові навики:
активна життєва позиція
енергійність
комунікабельність
прагнення до професійного росту, а також результату та ефективності.
навики ведення комерційних переговорів
аналітичні здібності
вміння працювати у команді
вміння планувати особисту роботу
вміння добувати та правильно використовувати інформацію
правильне висвітлення бренду
знання регіонального ринку товарів та ін.
Володіння мовами: українська, російська – досконало
англійська – зі словником
Маю посвідчення водія категорії «В» з лютого 1996 р. (постійний стаж)

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Графічний дизайнер
Одеса, Дистанційно

Графічний дизайнер
21000 грн, Дистанційно

Графічний дизайнер
15000 грн, Харків, Дистанційно

Графічний дизайнер
14000 грн, Черкаси, Дистанційно

Графічний дизайнер, контент-мейкер
Івано-Франківськ, Дистанційно

Графічний дизайнер
Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: