Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 30 березня 2024 PRO

Микола

ГИП (ВК), инженер-проектировщик водоснабжения и канализации, конструктор, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Дистанційно, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фрилансер

з 03.2022 по нині (2 роки 1 місяць)
Інженіринг, Харків (Строительство, архитектура, дизайн интерьера)

Проектування внутрішніх і зовнішніх мереж вдопостачання та каналізації. Проектування очисних споруд. Конструювання не стандартного обладнання 3D. Сервісне облуговування побутових очисних споруд. Технічний супровод раніше спроектованих та збудованих обьєктів.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Головний інженер

з 09.2018 по 03.2022 (3 роки 6 місяців)
LYKK Sp. Z.O.O., Харків (Строительство, архитектура, дизайн интерьера)

Консультація замовників що до прийняття оптимальних рішень з улаштування басейну, локальних (автономних) очисних споруд то що. Розробка технологічних рішень щодо очищення стічних вод. Розробка проектної документації на водопостачання, водовідведення та очищення стічних вод. Підбір обладнання для очисних споруд та насосних станцій. Конструювання не стандартного обладнання з ПП. Розрахунок калькуляції проектів (розрахунок вартості проектних робіт, вартості обладнання, будівельних робіт та матеріалів). Контролювання терміну виконання робіт суміжних відділів. Укладання договорів. Контроль терміну виконання зобовьязань компанії перед замовником. Технічний супровід після реалізації проекту та післягарантійне обслуговування.

Інженер-конструктор

з 03.2017 по 09.2018 (1 рік 6 місяців)
ТОВ "ИПРИС-ПРОФИЛЬ", Харків (Металургійна промисловість, металообробка)

Розробка проектної та конструкторської документацій будівель та споруд. Компанування обладнання виробничих майданчиків, виробничих ділянок, виробничих цехів. Планування виробничих, побутових приміщень, розрахунок будівельних матеріалів. Супровід та контроль виконання робіт згідно проекту. Контроль роботи з реконструкції та модернізації будівель та споруд.

Провідний інженер группи ВК

з 09.2015 по 03.2017 (1 рік 6 місяців)
ООО ПИ "ХАРЬКОВГРАЖДАНПРОЕКТ", Харків (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Проектування зовнішніх і внутрішніх мереж водопостачання (госп.побут., виробничі), каналізації (госп.побут., виробнича, дощова.). Проектування КНС, підвищувальних та пожежних насосних станцій. Компонування та обв'язування обладнання в середовищі 3D проектування. Проектування та модернізація станцій сепарації гнійових стічних вод. Стадії проектування П та РД. Ведення переговорів із замовниками.

Провідний інженер-проектувальник; інженер-конструктор

з 04.2012 по 07.2015 (3 роки 3 місяці)
ООО "ЛОСКА", Харків (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Проектування внутрішніх та зовнішніх мереж водопостачання та водовідведення. Проектування локальних виробничих очисних споруд. Проектування систем вентиляції та аспірації. Комплексне проектування нестандартного обладнання, проектування апаратів аспірації, встановлення (розміщення) та обв'язування на місці експлуатації в умовах діючого виробництва. Оформлення конструкторської, проектної, робочої документації з ЄСКД. Контроль виконання виробів на виробництві.
Контроль будівельних робіт на об'єкті будівництва.

Інженер-проєктувальник

з 04.2011 по 04.2012 (1 рік)
УкрГНТЦ «Энергосталь», Харків (Металургійна промисловість, металообробка)

Дослідження, визначення тенденції утворення карбонатних відкладень у системах замкнутого (умовно чистого) оборотного циклу водопостачання металургійних комбінатів. Визначення інгибіторів накипоутворень.
Розробка технології очищення оборотних циклів (умовно грязного) водопостачання металургійних комбінатів, визначення дози коагулянту та флокулянту для очищення води від нафтопродуктів, шламовидалення.

Освіта

Харківський державний університет будівництва та архітектури

Санітарно-технічний, водопостачання та водовідведення, Харків
Вища, з 2005 по 2010 (5 років)

Захист дипломної роботи на «відмінно» на тему: «Система охолодження машин безперервного лиття заготовок».

Додаткова освіта та сертифікати

Украинский державний університет залізничного транспорту

2023-24, 1,4 роки

Знання і навички

MS Office AutoCAD Internet Explorer Користувач ПК SolidWorks Користувач Internet Водійські права кат. B Autodesk Inventor Autodesk MagiCAD SCAD ПК Ліра САПР Цілеспрямованість Комунікабельність Слюсарні роботи Читання креслень Акуратність Читання схем водопостачання Сантехнічні роботи Продуктивність Autodesk AutoCAD Plant 3D Autodesk Revit Autodesk Plant3D

Додаткова інформація

Розробка проектів: очисних споруд, зовнішні мережі водопостачання та каналізації, проектування виробничих об'єктів, адміністративно-побутових будівель, житлових будівель, повна розробка проектної документації.

Впевнений користувач ПК. Володіння програмами: Microsoft Office ..., Internet Explorer, Adobe Photoshop, AutoCAD (SPDC), MagiCAD, Autodesk Inventor Professional, SolidWorks та ін.

Водій кат.В,С - використовую в даний час, 18 років досвіду.

Пунктуальний, відповідальний, організований, здатний багато і швидко працювати, швидко навчаюсь ньюансам, працьовитий, доводжу справу до кінця, виду активний спосіб життя.

Цілі: удосконалити та підвищувати професійні навички, навчатися новим технологіям та програмам, бути кращим у своїй справі.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: