Резюме від 17 квітня 2014

Ольга

Оператор баз данных

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Кривий Ріг

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Економист

з 07.2002 по 03.2013 (10 років 8 місяців)
ВАТ КБ"Надра" (Фінанси, банки, страхування)

Освіта

ТАНГ

МЕНЕДЖМЕНТ ОРГАНИЗАЦИЙ, ТЕРНОПОЛЬ
Вища, з 1999 по 2004 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Турік Ольга Володимирівна
Адреса проживання: 50045, м. Кривий Ріг, вул. Джанкойська буд. 25
Контактні телефони: моб. /099/ 112 67 51
Е-таіІ: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета: Знайти добре оплачувану роботу.

Досвід роботи:
2013р. Оператор 1С, ТОВ»Нова пошта». Приймання, оформлення на відправлення вантажу, та видача вантажу.
2010р. Контролер ВАТ КБ «Надра» Дніпропетровське РУ відділення №22: «поточний рахунок для корпоративних клієнтів та клієнтів малого та середнього бізнесу», «відкриття рахунків суб‘єктам малого бізнесу», «формування меморіальних документів дня», «закриття операційного дня каси», «пакети послуг та депозити», міжнародні грошові перекази. Видача кредитів по таких банківських продуктах , як: «експрес-кредитування», «мікрокредитування», «кредитування комерційної нерухомості», «кредит під заставу депозиту», «іпотечне кредитування», кредит на придбання авто», «споживчі кредити для фізичних осіб», «кредитні картки».

2010р. ВАТ КБ»Надра», місто Київ. Економіст відділу моніторингу операцій, департаменту банківської безпеки. Безпосередні обов'язки: здійснення моніторингу в режимі реального часу On-line з використання платіжних карток. Здійснення оперативного реагування на результати моніторингу операцій з платіжними картками та вживання заходів стосовно попередження шахрайських операцій з платіжними картками.

2007р. Контролер. ВАТ КБ «Надра» Тернопільське РУ Центральне відділення.: видача кредитів по таких банківських продуктах, як: «експрес-кредитування», «мікрокредитування», «кредитування комерційної нерухомості», «кредит під заставу депозиту», «іпотечне кредитування», «кредит на придбання авто», «споживчі кредити для фізичних осіб». Оформлення депозитів фізичних осіб, оформлення дебетних, кредитних карток, розрахунково-касове обслуговування та юридичних осіб. Формування меморіальних документів дня.

2006р. Виконуючий обов'язки начальника відділення, старший менеджер по роботі з фізичними особами. ВАТ КБ «Надра» Тернопільське відділення №12.: видача кредитів для середнього та малого бізнесу, для фізичних осіб, прийом документів на видачу кредитів корпоративних клієнтів, розрахунково-касове обслуговування юридичних та фізичних осіб, формування бухгалтерських документів дня.

2005р. Начальник відділення. ВАТ КБ «Надра» Тернопільське відділення №18. Організація роботи відділення, виконання планових показників.Закриття операційного дня.

2003р. Провідний економіст. ВАТ КБ «Надра» Тернопільське відділення №2.: видача кредитів для середнього та малого бізнесу, для фізичних осіб, прийом документів на видачу кредитів корпоративних клієнтів, розрахунково-касове обслуговування юридичних осіб, формування бухгалтерських документів дня.

2003р. Провідний економіст відділу кредитних і документарних операцій. Філія АКБ "Надра" в м. Тернополі.

2002р. Провідний економіст відділу активно-пасивних операцій. Філія АКБ «Надра»в м. Тернополі: формування резервів, видача кредитів для середнього та малого бізнесу, видача кредитів на придбання авто для фізичних осіб, прийом документів на видачу кредитів для корпоративних клієнтів.

2002р. Радник директора філії. Філія АКБ «Надра» в м. Тернополі.

Освіта (учбові заклади, спеціальність) 1998р закінчила ЗОШ №2, отримала атестат про повну загальну середню освіту, 2004р. отримала диплом магістра та здобула кваліфікацію менеджмент організацій в Тернопільській академії народного господарства.

Додаткові дані: Windows, Microsoft Office, Internet,1С.

Особисті якості: Здатність до швидкого навчання, до роботи ставлюся відповідально та старанно, покладену на мене відповідальність виконую вчасно та акуратно; комунікабельна, цілеспрямована, привітна; з колективом швидко знаходжу спільну мову. Нагороджена відзнакою за сумлінну працю та вагомий особистий внесок в реалізацію комплексної програми з фінансового оздоровлення ВАТ КБ «Надра».

Особисті побажання: Працювати в колі досвідчених людей, отримувати гідну заробітну плату

Схожі кандидати

Оператор ПК, наборщик текста
5000 грн, Кривий Ріг, Дистанційно

Аналітик консолідованої інформації
Кривий Ріг

Оператор ПК
12000 грн, Кривий Ріг

Оператор call-центра
Кривий Ріг

Секретарь, администратор, оператор 1С
Кривий Ріг

Оператор ПК
Кривий Ріг

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: