Резюме від 17 червня 2013

Любовь

Редактор-коректор, 2 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Прилуки

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Прилуцький гуманітарно-педагогічний коледж ім. І. Я. Франка

Видавнича справа та редагування, Прилуки
Незакінчена вища, з 2009 по 2013 (3 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Office Adobe Photoshop Користувач Internet Adobe InDesign Windows CorelDRAW QuarkXPress MS Publisher Adobe GIMP Дизайн Малювання Pinnacle Studio

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Головною метою мого навчання є досягнення високого професійного успіху. Переслідуючи власну мету прагну працювати головним редактором в успішному художньому періодичному виданні обо ж, як альтернативу в просторі рекламного видавництва. Майже чотири роки в Прилуцькому гуманітарно-педагогічнму коледжі я займала посаду Міністра культури студентського самоврядування та профорга нашої групи. Бути відповідальним не дуже легко, але за ці роки я навчилась виправдовувати сподівання як вчителів, так і колег. Мені здається, що якості лідера та гарного організатора мають бігти по крові людини разом із впевненістю та самовдосконаленням. Брати участь в змаганнях команд КВН, співати в ансамблі, бути автором святкових сценаріїв, ведучою різних заходів це весело, дуже позитивно, але й не менш почесно. Приємно спостерігати за плодами своїх старань, як би не було тяжко зробити все, що задумав, ти це робиш…

ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ І ЗНАННЯ
•Windows, MS Office, Internet, Pinnacle Studio , Photoshop, Gimp, Corel DRAW, Adobe In Design, Microsoft Publisher, QuarkXPress.
•Гарне володіння українською мовою, уміння корегувати і правити тексти різних стилів, написання власних творчих доробків.

ПУБЛІКАЦІЇ

•Ряд статей в газетах «В двух словах», «Град Прилуки», «Тиждень», «Прилуччина», «Прилучаночка».
•Підготовка і видавництво власних збірників «Душею у соцмережі», «Кольори», дитячої книжки-іграшки «Дві жабки». Створення ряду політичних, соціальних та споживацьких реклам.
•Репортажі телеканалу «ТІМ» «Студенти Прилуцького гуманітарно-педагогічного колледжу їдуть до Франції» та «Літній відпочинок».


ОСОБИСТІ ПОГЛЯДИ

•Люблю читати класику й сучасну прозу, дуже критично відношусь до поетичних творів. Мені здається, що вірші писати може кожен, але не кожен має їх виносити для публіки. Має безліч захоплень: живопис, музика, поезія, проза, дизайн одягу та інтер’єру. Талановита людина має бути талановитою в усьому, а фантазія і сила до самовдосконалення її головні багатства.

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: