Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Наталія

Головний бухгалтер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто проживання:
Херсон
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 03.2016 по нині (8 років 2 місяці)
ФГ "ДУБІНА", Херсон (Сільське господарство, агробізнес)

Сільське господарство, Херсон (Сільське господарство (4 тис.га))
Ведення всіх ділянок внутрішньогосподарського та податкового обліку відповідно до трудового, фінансового, податкового та господарського законодавства України, (робота з первинними документами по дільницях: Постачальники, Покупці, ОЗ, Податкові (M.E. DOC, FREDO Звіт), зарплата, Розрахунки з пайовиками, ТМЦ, Банк, каса, авансові звіти, досвід роботи 1С, ВАS). Складання всіх податкових, статистичних звітів. Відділ кадрів. Аналіз бухгалтерського обліку з податковим обліком. Досвід роботи у сфері ЗЕД. Аналіз господарської діяльності підприємства. Клієнт-банк (валютні операції, обробка банківських виписок). Моніторинг змін у податковому законодавстві. Складання внутрішніх звітів для керівництва. Кредитна робота із банками. Контроль співробітників за достовірним веденням управлінського обліку. Навичка складання, укладання договорів. ФОП 3 група -5%, ФОП 3 група -3% (ПДВ).

Головний бухгалтер

з 08.2013 по 03.2016 (2 роки 7 місяців)
ЧСП "Агрофірма "Краснопільське", Миколаїв (Сільське господарство, агробізнес)

Організація та ведення внутрішньогосподарського та податкового обліку відповідно до трудового, фінансового, податкового та господарського законодавства України. Аналіз господарсько-фінансової діяльності підприємства. Здача податкової та статистичної звітності, Фонди соціального страхування. Складання консолідованої звітності для холдингу UkrLandFarming. Робота з первинними документами по дільницях: Постачальники, Покупці, ОЗ, Податкові (M.E. DOC), зарплата, Розрахунки з пайовиками, ТМЦ, Банк, каса.

Бухгалтер-ревізор відділу методології та автоматизації бухгалтерського обліку

з 02.2012 по 08.2013 (1 рік 6 місяців)
ТОВ «Валінор-Менеджмент», Херсон (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Моніторинг та аудит господарської діяльності п'яти підприємств (55 тис. га), що входять до аграрного холдингу ТОВ «Валінор-Менеджмент».
Трудове, фінансове, податкове та господарське законодавство. Контроль, аналіз бази 1С відділу бухгалтерії, податкового обліку бази M.E. DOC підприємств, та робота з бухгалтерами підприємств (1С Бухгалтерія, версія 8.1). Допомога головним бухгалтерам у відповідях на запити контролюючих органів. Перевірки на підприємствах із ведення первинних документів, що їх облік відповідає законодавчим і нормативним вимогам, повне і достовірне відображення в фінансовій і податковій звітності , проведення інвентаризації на підприємстві.

Заступник головного бухгалтера

з 04.2009 по 01.2012 (2 роки 9 місяців)
ТОВ "Югтранзитсервіс-Агропродукт", Херсон (Сільське господарство, агробізнес)

ТОВ "Югтранзитсервіс-Агропродукт", Нова Каховка (сільске господарство (41 тис.га))
Організація та ведення внутрішньогосподарського та податкового обліку відповідно до податкового законодавства України. Аналіз господарсько-фінансової діяльності підприємства. Здача податкової та статистичної звітності.
Робота з первинними документами, первинний та наступний контроль за їх відображенням у бухгалтерському та податковому обліку та звітності. Аналіз дебіторської та кредиторської заборгованості. Контроль податків, обов'язкових платежів та внесків до бюджету та фондів. Контроль правильності відображення в обліку банківських операцій: кредитних, депозитних, валютних, касових та ін. Облік основних засобів, нематеріальних активів (фінансовий та податковий). Проведення щорічної інвентаризації основних засобів, нематеріальних активів, ТМЦ. Складання консолідованої звітності для холдингу.

Освіта

Новокаховський політехнічний інститут

Економічний, облік та аудит, Новая Каховка
Вища, з 2001 по 2006 (5 років)

Харьковский патентно-компьютерный колледж

Экономический, эконoмика прeдприятия, Харьков
Середня спеціальна, з 1990 по 1994 (3 роки 6 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word M.E.Doc MS Office Користувач Internet Клієнт-Банк ЛІГА:ЗАКОН BAS Ведення звітності FREDO Звіт Управлінські навички FREDO Конфігурування Наявність прав на керування легковим автомобілем + практика.

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Вміння працювати як у команді, так і самостійно, комунікабельність, цілеспрямованість, відповідальність, дисциплінованість, працездатність, керування службою бухгалтерії.
Володіння оргтехнікою: (факс, модем, сканер, копіювальне обладнання, офісна АТС тощо)

Схожі кандидати

Главный бухгалтер
Дистанційно, Київ

Головний бухгалтер
Дистанційно, Черкаси

Главный бухгалтер
Дистанційно, Запоріжжя

Головний бухгалтер (єдиний)
Дистанційно

Главный бухгалтер (единственный)
Дистанційно, Київ

Бухгалтер, заместитель главного бухгалтера
Дистанційно, Світловодськ

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: