Сергій
Шеф-кухар, 50 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 50 років
- Місто:
- Кропивницький
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/1874243
Досвід роботи
Су-шеф
з 05.2018 по 01.2020
(1 рік 8 місяців)
Флагман ЛТД, ООО, Київ (Роздрібна торгівля)
Вміння відрізнити якість товару який приходив з Шири- Ланки , це риба , морепродукти , мідіі, устриці, та інше, праця на відкритій кухні , робити все якісно і швидко , щоб гості дивились ,й були пріємно враженні ,були у захваті від вживання їжі котра була приготовлена на їх очах.
Су-шеф
з 03.2016 по 04.2018
(2 роки 1 місяць)
Дитяча планета, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Су - Шеф, робота з персоналом , вміння навчати людей якісно і швидко готувати , підтримувати один одного, і повна загружінність залу , це приблизно 1100посадкових мість
Шеф кухар Азиатской кухни
з 05.2012 по 05.2017
(5 років)
Чин-чин, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф кухар, Открита кухня , азіатські страви , від соусів і до гламурніх страв азіатської кухні,навчання персонала в якості продуктів і створення вибагливих страв азіатської кухні .
Су-шеф.шеф
з 04.2002 по 04.2017
(15 років)
ресторан Нобу 5лет ялта.ресторан Сома 1год су-шеф.фасфуд чин-чин 1год шеф., Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Обучение персонала азиатской кухне.введение нового меню.обучение быстроте и качеству работы.Умение правильно наладить работу в коллективе, с быстрой и качественной отдачей блюд. Умение привить любовь к своему делу и профессии.Общение с людьми.Достижения - знаю і вмію: знание -европейской,украинской , немного грузинской,японской кухни.Азиатская кухня -это от приготовления соусов, холодных ,горячих блюд, а также приготовление пельменей(не смуки, а с 3х видов японского крохмала) дим-самов, пельменей гедза, и десертов.
Освіта
кру кировоградский институт региональных отношений
Юрист, кировоград
Незакінчена вища, з 1997 по 1998 (1 рік)
1990 поступил в кулинарное училище,где получил професию повара,в 2000 переехал в Киев,где по началу працював кухарем і потім був зріст,потім в 2006 в начале старшим смены хол. процесса в
Мураками Парус,затем 6 сезонов в Ялте р-н Нобу, затем Су-шеф в р-не Сома. Сейчас Шеф в азиатской кухне, 2003 работал в Палатце Украина , обслуживание
государственных чиновников,и там же работал поваром.
Відкрив у Києві 8заклодів,у Кропивницькому 1,у Дніпрі 1.
Знання і навички
Знання мов
Українська — вільно
Рекомендації
Оранский Артем
Бренд Шеф, Козырная карта
Додаткова інформація
Целеустремленный .трудолюбив и, дисципленированый и чистоплотен,.Люблю порядок и ответственное отношение к своему труду,Не поощеряю опоздания и безответственных людей.
Схожі кандидати
Шеф-кухар, технолог, консультант (на проєкт)
Кропивницький, Вінниця
,
ще 8 міст
Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Кропивницький, Дніпро
,
ще 8 міст
Шеф-повар
30000 грн, Кропивницький
Менеджер, продавець-консультант, керівник, мерчендайзер, бренд-шеф, торговий (по місту)
18000 грн, Кропивницький
Кухар, су-шеф
25000 грн, Кропивницький