Резюме від 13 серпня 2013 PRO

Людмила

Головний бухгалтер, керівник ревізійної групи, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
65 років
Місто проживання:
Звенигородка
Готовий працювати:
Вінниця, Київ, Львів, Рівне, Тернопіль, Хмельницький, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник фінансового директора,головний бухгалтер

з 09.2001 по 05.2013 (11 років 8 місяців)
Група компаній ТМ"Ватутінський хліб", ТМ"Чарівниця", м.Ватутіне, Черкаської обл. (Переробка зерна,виробництво хбв та кондитерських виробів,круп,будівницво,автоперевезення,роздрібна та гуртова торгівля.)

Організація служби бухгалтерського обліку(підбір,планування,регламентація,мотивація,контроль) в підприємствах групи компаній.Введення в експлуатацію однієї з бухгалтерських електронних програм та вдосконаленя її на протязі усього сроку роботи в групі підприємств.Вибір оптимальної методології та контроль над веденням фінансового,управлінського обліків, контроль над веденням податкового обліку.Здавання фінансової,податкової(до бюджетів усіх рівнів),статистисної ,управлінської звітностей.Проходження перевірок.Проведення перевірок та ревізій в підрозділах підприємств.

Освіта

Державний педагогічний університет.

Економіка підприємства., м.Умань,Черкаської обл.
Вища, з 2007 по 2010 (2 роки 8 місяців)

Черкаський кооперативний технікум,1975-1977 роки,бухгалтер-ревізор в торгівлі.

Знання і навички

Знання законодавчих та нормативних документів,котрі регулюють зд

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Знання законодавчих та нормативних документів,котрі регулюють здійснення підприємствами та підприємцями фінансово-економічної діяльності. Досконале знання національних стандартів бухгалтерського обліку(сільське господарство,виробництво,будівництво (досвід роботи -16 років),гуртова та роздрібна торгівля,автотранспорт. Знання національнлї податкової системи з урахуванням останніх змін,успішний досвід проходження перевірок.Знання програм автоматизації обліку:1С(версії 7.7,8.2),Дебет Плюс.Впевнений користувач ПК(офісний пакет,Інтернет). Відповідальна,стресостійка,енергійна,ініціативна,бажаю вчитись нового та передавати набутий професійний досвід.Маю психологічні та комунікативні навички.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: