Резюме від 27 березня 2023

Світлана

Адміністратор в магазин побутової техніки та електроніки, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Шелестун Світлана Олександрівна
Адреса: м. Дніпро
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження: 17.06.1978р.

МЕТА: Знайти роботу в компанії, що росте, з можливістю кар'єрного зростання, яка приноситиме не тільки належну матеріальну винагороду, а й моральне задоволення від внесення відчутної користі компанії. Роботу, на якій я матиму можливість отримати розвиток та вдосконалення своїх професійних навичок, працюючи в команді та допомагаючи успішному процвітанню компанії.

Освіта:
01.09.2005-17.11.2008р. Придніпровська державна академія будівництва та архітектури. Спеціальність: облік та аудит

21.06.2006–18.08.2006р. Державна академія статистики, обліку та аудиту (підвищення кваліфікації)

01.09.1998–27.03.2001р. Дніпропетровський технолого-економічний технікум Спеціальність: товарознавство та комерційна діяльність
Тренінги:
16.07.2008р. «Аналіз потреб: розвиток»
14.02.2008р. «Входження в бесіду та робота з запереченнями»
16-17.06.2007р. «Техніки продажів»

Досвід роботи:

14.09.2012р. Старший кредитний представник ПАТ «Банк Ренесанс Капітал» посадові обов'язки: Консультація клієнтів за умовами кредитування; активне залучення клієнтів. Оформлення заявки на споживчий кредит (магазини побутової техніки); Первинна ідентифікація клієнта; Документальна звітність.

17.09.2011 магазин "Ельдорадо" Посада: продавець побутової техніки Обов'язки: продаж та облік, якісна та професійна робота та запровадження переговорів з клієнтами.

19.01.2010р. салон «RIGEL» Світлова техніка. Посада: менеджер. обов'язок: робота з VIP клієнтами, облік, приймання товару тощо.

02.01.2007 Салон-магазин ТОВ «Світлофор» Посада: продавець непродовольчих товарів Обов'язки: продаж та облік, ведення переговорів з клієнтами, робота з первинними документами; ведення внутрішнього документообігу

10.09.2004 магазин ПП «Наталія» Посада: продавець-консультант Обов'язок: продаж та облік

02.09.1997 АКБ «Компанія загальний імпорт» Посада: менеджер з продажу збір інформації та її систематизація; вивчення попиту та моніторинг ринку; активний пошук та залучення нових клієнтів; створення та розширення клієнтської бази; складання комерційних пропозицій; ведення переговорів із клієнтами, укладання договорів; робота із первинними документами; ведення внутрішнього документообігу .

Навички роботи з комп'ютером Програми MS Office (Word, Excel), Internet ПК – користувач: 1С, Access

ДЛЯ КОМПАНІЇ:
Досягнення мети. Здійснення висококваліфікованого обслуговування клієнтів з метою збільшення прибутковості Компанії. Професійний. знання: основи ведення ефективних переговорів; знання технік продажу; -відмінні комунікативні навички; основи етики та ділового спілкування.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:

старанність; відповідальність; комунікабельність; організаторські здібності ; гнучкість: легко навчається; із задоволенням передаю свої навички іншим колегам; ініціативність; активна; орієнтовна на результат; організована та вміння працювати в команді.

Хобі: Бальні танці, Вокал Психологія, Філософія Спорт.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: