Резюме від 7 травня 2024 PRO

Світлана

Бухгалтер, економіст, фінансист

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Миколаїв

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер

з 08.2013 по нині (10 років 9 місяців)
Альтера, Николаев (Николаевская обл.) (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Ведення бухгалтерського та податкового обліку.
Робота з первинною документацією (складання, контроль вхідної та вихідної первинної документації, обробка первинної документації, рознесення документації до 1 С). Звірка та взаєморозрахунки з постачальниками та замовниками. Проведення банківських виписок, операцій (клієнт-банк). Розрахунок та нарахування зарплати. Складання та подання об'єднаного звіту. Формування та реєстрація податкових накладних, розрахунок коригування в ЄРПН. Контроль реєстраційного ліміту, контроль залишків коштів на спеціалізованому рахунку з ПДВ. Податковий кредит (перевірка правильності та проведення податкових накладних та розрахунків коригувань). Підготовка, складання та подання декларації з ПДВ (контроль оплати ПДВ, звірка з електронним кабінетом даних ПДВ). Рахунки: 10, 28, 31, 361, 631, 371, 372, 64, 65, 681, 685, 661. Складання звітності для керівництва. Формування та здача податкової, бухгалтерської, статистичної та управлінської звітності.

Бухгалтер

з 12.2008 по 10.2009 (10 місяців)
ТОВ "Укрросимпорт", Миколаїв (Роздрібна торгівля)

Ведення бухгалтерського та податкового обліку. Робота із РРО, заповнення касової книги. Розрахунки з постачальниками. Нарахування та видача зарплати. Нарахування та сплата податків. Облік товару. Подання звітності. Оформлення та отримання ліцензії на торгівлю алкоголем та тютюновими виробами.

Бухгалтер

з 07.2008 по 08.2009 (1 рік 1 місяць)
ПП "Терракотова Долина", Миколаїв (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Ведення бухгалтерського та податкового обліку. Облік товару; запасів; розрахунків із покупцями, постачальниками, замовниками; руху коштів на рахунках у банках та у касі; оплати праці. Складання та подання податкової, фінансової, статистичної звітності.

Освіта

Вищий навчальний заклад Київський славістичний університет"

Облік і аудит, Миколаїв
Вища, з 2011 по 2012 (1 рік)

Вищий навчальний заклад Київський славістичний університет

"Економіка і підприємництво" кваліфікація бакалавр з обліку і аудиту, Миколаїв
Незакінчена вища, з 2008 по 2012 (4 роки)

Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій

"Бухгалтерський облік" - бухгалтер, Миколаїв
Середня спеціальна, з 2006 по 2008 (2 роки)

Знання і навички

M.E.Doc MS Office 1С:Бухгалтерия Бухгалтерский учет BAS Бухгалтерия Клієнт-Банк Користувач 1С Продуктивність 1С:Бухгалтерія BAS Бухгалтерія FREDO Звіт Знання ПКУ Бухгалтерський облік (роздріб) MS Excel Ведення кадрового обліку Бухгалтерський облік (гурт) Користувач BAS Сервіс Вчасно

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Я комунікабельна людина, яка легко йде на контакт. Вимоглива до себе та інших. Відповідальна, акуратна, порядна, швидко запам'ятовую та засвоюю інформацію. Готова до засвоєння нової інформації та до навчання. Є дитина.

Часткова занятість, неповний робочий день, віддалена робота.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: