- PRO
Сергій
Шеф-кухар
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 35 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/1910661/
Досвід роботи
Шеф кухар, технолог
з 02.2024 по 08.2024
(6 місяців)
Baker Bond, Київ (Роздрібна торгівля)
Запуск процесу неполітанської піци з нуля. Підбір обладнання, налаштування робочої лінії, написання технологічних та калькуляційних карт, опрацювання, підбір піццайол. Складання меню. Одноразовий проект.
Шеф кухар / Керуючий ресторанним консалтингом
з 11.2021 по 06.2024
(2 роки 7 місяців)
Інвестиційна компанія Карбон, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Проектування фудкорт зони для співробітників, написання характерного меню з урахуванням сезонності. Організація роботи корпоративного кафе, написання відповідного меню. Розробка та впровадження калькуляційних та технологічних карт. Організація та підбір обладнання для кейтерингу; вибудовування всіх технологічних зон. Організація та проведення банкетів та фуршетів компанії. Робота з нормативною документацією (закупівлі, списання, тощо)
Шеф кухар
з 08.2021 по 01.2022
(5 місяців)
Ресторан Marinara, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка меню італійської кухні, робота з неаполітанською піцою заявка для ассоціації AVPN. Підбір обладнання, розробка та проведення дитячих майстер класів, активна робота на роздачі, впровадження та контроль чек аркушів, розробка меню на час блекаутів, проведення переобліку та інвентаризації.
Шеф - кухар
з 08.2020 по 08.2021
(1 рік)
Wish , Aqua&Spa resort, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Навчання та підбір висококваліфікованого персоналу кухні. Робота з авторськими стравами, розробка сезонного меню та пропозицій. Облік та маркування продукції, дотримання санітарних правил (HACCP), контроль за технологією приготування. Написання технологічних карток. Контроль та проведення переобліку продукції. Інвентаризація. Вибудовування технологічного процесу на сезонних локаціях комплексу - Гриль зона з окремим меню та відкритою кухнею, написання та впровадження авторського меню для ресторану daguerreotype.
Су-Шеф
з 08.2019 по 08.2020
(1 рік)
Vero-Vero, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль якості страв, що видаються в зал, навчання та робота з кухарями, організація закупівель, робота з HACCP. Контроль за санітарно-гігієнічним станом кухні. Контроль виходів кухарів та дотримання робочого графіка. Активна робота на роздачі.
Шеф кухар
з 07.2018 по 07.2019
(1 рік)
Варадеро, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Підбір персоналу, навчання. Організація та проведення банкетів у тому числі виїзних. Облік та маркування продукції, дотримання санітарних правил (HACCP), контроль за технологією приготування їжі. Розробка сезонного меню, написання технологічних карток. Контроль та проведення переобліку продукції.
Шеф - кухар
з 09.2017 по 12.2018
(1 рік 3 місяці)
Спортивний центр преміум сегменту Grand Prix, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка банкетних меню в залежності від бажань гостя, розробка дитячих меню, складання різних сезонних меню, healthy food. Облік та маркування продукції, дотримання санітарних норм і правил, контроль за технологією приготування їжі. Розробка та написання технологічних карт.
Шеф кухар
з 09.2016 по 09.2017
(1 рік)
Caramel ресторан-кондитерская, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Облік та маркування продукції, дотримання санітарних норм і правил, технологічних карт, складання різних меню, планування, організація, управління та контроль всієї діяльності, що стосується приготування їжі в ресторані, організація безперебійної роботи кухні, контроль витрати, закупівлі та якості продуктів та кухонного обладнання, контроль за технологією приготування їжі, дотримання правильності роботи з ТК, складання графіків роботи персоналу, контроль виходів на роботу, організація та проведення переобліків продуктів на підприємстві
Шеф кухар
з 09.2015 по 09.2016
(1 рік)
ПОД VAL, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Складання меню з урахуванням сезонності продуктів, складання технологічних карток, підбір обладнання, навчання персоналу, контроль закупівель, оптимізація роботи кухні. Інвентаризація та переоблік.
Шеф кухар
з 11.2014 по 12.2015
(1 рік 1 місяць)
Ресторан " Filetto", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка сезонних меню, моніторинг ринку постачальників, організація та проведення майстер класів, підбір та навчання кухарів (з нуля), робота з технологічними та калькуляційними картами, проведення та контроль інвентаризації продуктів харчування.
Су-шеф
з 06.2014 по 12.2015
(1 рік 6 місяців)
Ресторан "Filetto", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф ,технолог
з 03.2013 по 03.2014
(1 рік)
JO-OY Mondial, Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування та видача якісних страв, робота з продуктовою вітриною, робота з нормативною документацією. Розробка та впровадження нових страв. Написання технологічних та калькуляційних карт. Вибір професійного обладнання.
Кухар гарячего процессу, Су-шеф
з 01.2011 по 03.2013
(2 роки 2 місяці)
Кафе-клуб "Mojito", Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар гарячого цеху. Європейська, Кубино-карибська кухні. Робота з піцами, пастами. Навчання персоналу, інвентаризація товарів, робота з постачальниками.
Кухар універсал
з 03.2010 по 09.2010
(6 місяців)
ДЛОЦ "Кристалл", Алушта (Готельно-ресторанний бізнес)
Прийом продуктів, приготування перших та других гарячих страв згідно калькуляційних та технологічних карт. Миття посуду та кухонного інвентарю. Робота на всіх процесах ( холодний , гарячий , кондитерський , овочевий)
Освіта
ДонДУЕТ ім.Туган-Барановського
Факультет готельно - ресторанного бізнесу, инженер- технолог, Донецьк
Вища, з 2007 по 2012 (5 років)
Магістр, голова культурно масових заходів факультету.
Знання і навички
- Розробка меню
- Робота з сіфонами
- Робота з калькуляційними та технологічними картами.
- Робота в м'ясному цеху
Знання мов
- Англійська — середній
- Українська — вільно
Додаткова інформація
Відповідальний, працелюбний, цілеспрямований, завжди тримаю субординацію, комунікабельний, чистоплотний, наявність почуття гумору. Полюбляю спорт, активний відпочинок. Водійські права категорії В. Робота з європейською, українською, домашньою, італійською та кубино-каррибською кухнями.
Зарубіжна практика у Болгарії (сертифікат).
Схожі кандидати
-
Шеф-кухар
Київ -
Шеф кухар
70000 грн, Київ -
Шеф-кухар
50000 грн, Київ -
Шеф-повар
80000 грн, Київ, Черкаси , ще 2 міста -
Шеф-кухар
60000 грн, Київ, Львів -
Шеф-повар
Київ