Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 4 січня 2022 PRO

Валентина

Бухгалтер, економіст, ревізор, аудитор, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 09.2014 по 10.2019 (5 років 1 місяць)
ЛНВК " Школа- інтернат І-ІІІ ст.-правознавчий ліцей", Луцьк (Освіта, наука)

Формування місячної, квартальної та річної звітності закладу.Облік матеріальних цінностей, надходження , оприбуткування, списання та вибуття, проведення інвентаризації, контроль за станом розрахунків з постачальниками та надавачами послуг, проведення розрахунків до кошторису установи, внесення змін до них, контроль за всіма іншими ділянками бухгалтерського обліку.

- головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та звітності (виконання функціональних обов'язків економіста)

з 11.2007 по 02.2014 (6 років 3 місяці)
Управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань Укр, Луцьк (Державних Фонд)

-складання проектів зведених кошторисів управління та управління і проведення розрахунків до нього, аналіз виконання зведених кошторисів доходів та видатків управління, формування помісячних планів асигнувань відповідно до заявок структурних підрозділів. Контроль щодо дотримання чинного законодавства у складанні проектів кошторисів структурними підрозділами. Підготовка проектів наказів щодо фінансування структурних підрозділів відповідно до їх планів асигнувань. Підготовка оперативної інформації щодо використання коштів на вимогу вищестоящої установи.

- контролер -ревізор

з 05.1993 по 10.2007 (14 років 5 місяців)
Контрольно-ревізійне управління у Волинській області, Луцьк (Державні організації)

-проводила ревізії та перевірки установ охорони здоров'я та соціального захисту щодо дотримання ними чинного законодавства у фінансового - господарській діяльності . А саме: проведення інвентаризації каси та усіх матеріальних цінностей ( матеріали, продукти харчування, медикаменти, необоротні активи та основні засоби). Достовірність надходження та орибуткування, правильність списання усіх матеріальних цінностей , достовірність проведення розрахунків з постачальниками. Дотримання чинного законодавства при нарахуванні заробітної плати, соціальних виплат, веденні касових та банківських операцій та інші питання, відповідно до повноважень .

- контролер - ревізор

з 04.1989 по 05.1993 (4 роки 1 місяць)
Контрольно-ревізійний відділ управління охорони здоров'я Волинської області;, Луцьк (Державні організації)

- проводила ревізії та перевірки установ охорони здоров'я, щодо дотримання ними чинного законодавства у фінансового - господарській діяльності. А саме: проведення інвентаризації каси та усіх матеріальних цінностей ( матеріали, продукти харчування, медикаменти, необоротні активи та основні засоби), правильність їх вибуття та списання відповідно до чинного законодавства, достовірність списання продутів харчування, до меню -розкладок та норм харчувпння, достовірність проведення розрахунків з постачальниками. Дотримання чинного законодавства при нарахуванні заробітної плати, веденні касових та банківських операцій, та інші питання, відповідно до повноважень .

Бухгалтер

з 09.1987 по 04.1989 (1 рік 7 місяців)
Волинська обласна дитяча лікарня у м.Луцьку ; (заклад охорони здоров'я)

- вела облік матеріальних цінностей у структурних підрозділах лікарні та складський облік, облік продуктів харчування та списання їх відповідно до меню, облік медикаментів та списання їх відповідно до вимог, нарахувала заробітну плату працівниках, проводила звірки взаєморозрахунків з постачальниками .

Бухгалтер

з 03.1987 по 08.1987 (5 місяців)
Головпоштамт м. Миколаїв (Установа зв'язку)

- облік матеріальних цінностей, перевірка та прийом звітності підзвітних відділень головпошти, ведення розрахунків з дебіторами та кредиторами, проведення взаємозвірок з ними

Бухгалтер матеріального відділу головної бухгалтерії ЧСЗ;

з 08.1985 по 02.1987 (1 рік 6 місяців)
Чорноморський суднобудівний заводу м. Миколаїв ( ЧСЗ), Миколаїв (Судобудування)

-вела складський облік 3 складів, проводила річні та вибіркові інвентаризації на складах , проводила контроль за правильністю оформлення первинних документів щодо надходження та вибуття матеріальних цінностей в склад та зі складу.

Освіта

ТернопІльска академІя народного господарства

Фінанси, Тернопіль
Вища, з 1994 по 1999 (4 роки 9 місяців)

З 09.1982 року по червень 1985 року навчання на планово - економічному відділі Ірпінського індустріального технікума по спеціальності бухгалтерский облік

Додаткова освіта та сертифікати

Бухгалтерія 1С, навчальні курси щодо проведення закупівель через " Prozorro"

2 місяці 2006рік, 2016 рік 6 днів.

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet Email Бухгалтерський облік Парус Ведення звітності Є-дата Парус-Бухгалтерія Афіна

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Німецька — початковий
  • Польська — початковий

Додаткова інформація

Сімейний стан: заміжня , маю двох дочок 23
та 20 років.

Громадянство: українка;

Особисті якості: Орієнтована на результат, використовую логічний та методичний підхід до досягнення цілей та завдань; використовую методичні підходи до планування, організації та аналізу; відповідальна; готова вивчати нові ділянки роботи; наполеглива ; емоційно зріла, спокійна та розуміюча


Інтереси та захоплення: люблю подорожувати, цікавлюсь історією України та інших країн.
Маю закордонний паспорт.


« 26 » червня
2020 року

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: