Резюме від 26 червня 2014

Андрій

Специалист отдела обеспечения продаж, 2 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Стрий
Готовий працювати:
Жидачів, Моршин, Стрий

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Стасишин Ірина Петрівна

Адреса: 82402 Львівська обл., Стрийський р-н, с. Лисятичі, тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета: Влаштування на роботу.
Освіта:
1986-1988 р.р. Львівський обліково-кредитний технікум, спеціальність «Облік і оперативна техніка в Держбанку», кваліфікація «Бухгалтер».
Підвищення кваліфікації: Тернопільський інститут народного господарства, Організація обліково-операційної і касової роботи акціонерно-комерційного Агропромбанку, м. Тернопіль, 1991р.
Досвід роботи:
1988-2000 р.р. Стрийське відділення АК Агропромбанку «Україна», бухгалтер-економіст.
2004-2007 р.р. Валютно-обмінний пункт ТзОВ «Комора», БРР м. Львів, касир.
2008-2012 р.р. Валютно-обмінний пункт ТзОВ «Бескид», Укрінбанк м. Львів, бухгалтер-касир, помічник власника пунктів обміну валют.
Професійний досвід: Робота з клієнтами, взаєморозуміння в спілкуванні, оперативне обслуговування, чітке визначення платіжності банкнот, якісна робота з валютою, відповідальність що до обліку бланків строгої звітності та ін.
Активність: Вирішення організаційних питань, керівництво колективом, відбір і координація роботи персоналу, водій категорії «В» з 1990 р.
Особисті дані: Рік народження 1969, відповідальність, комунікабельність, акуратність, аналітичні здібності, компетентність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: