Резюме від 24 вересня 2008

Валентина

Юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація





РЕЗЮМЕ

1. ПрізвищеШиян
2. Ім’яВалентина
3. По батьковіОлексіївна
4. Дата народження24 вересня 1983 року
5. Місце народженняУкраїна, м. Полтава
6. НаціональністьУкраїнка
7. ГромадянствоУкраїнське
8. Поштова адресаУкраїна, 36000, м. Полтава, вул. Індустріальна, 3, кв. 3
9..Мобільний телефон[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
10Сімейний станОдружена
11. Діти—
12.Освіта—2000-2005 — Національний технічний університет імені Юрія Кондратюка (кваліфікація — спеціаліст з правового регулювання економіки);—2005 по теперішній час — Національна юридична академія України імені Ярослава Мудрого на заочному факультеті (маю диплом бакалавра, в січні отримую диплом спеціаліста)
12.Досвід роботи та займані посади2005 -2006Головний спеціаліст-юрист Головного управління праці та соціального захисту населення
з01.12.2006Юрисконсульт Філії ВАТ “Морський Транспортний Банк” у м. Полтаві. Обов’язки: —юридична експертиза правовстановлюючих документів на нерухоме майно (житловий фонд, нежилі приміщення, земельні ділянки тощо), транспортні засоби, обладнання, експертиза установчих та реєстраційних документів юридичних осіб;—підготовка господарських договорів (оренда, підряд, купівля-продаж, іпотека тощо);—претензійно-позовна робота, представництво інтересів у суді (справи пов’язані зі зверненням стягнення на предмет іпотеки, стягненням заборгованості за кредитними договорами юридичних та фізичних осіб, спори пов’язані з визнанням договорів недійсними, з визнанням права власності);—співпраця з відділами Державної виконавчої служби по примусовому виконанню рішень судів;—надання консультацій з оформлення права власності юридичним та фізичним особам, приведення установчих та реєстраційних документів у відповідність з вимогами чинного законодавства тощо
13.Знання мовРосійська (відмінно), українська (відмінно), англійська (базовий).
14НФОРМАЦІЯ володіння ПКWindows,Word, Excel,Office 2000, Internet
15Здоров’яДобре
16Особисті якостіСвої погляди відстоюю та аргументую,комунікабельна, вмію аналізувати та логічно мислити. Маю організаційні здібності по відношенню до себе та оточуючих.

Схожі кандидати

Помічник юриста
Полтава

Юрист
Полтава

Юрист
Полтава

Юрист
Полтава

Юрист
20000 грн, Полтава, Горішні Плавні , ще 2 міста

Юрист
10000 грн, Полтава

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: