Резюме від 17 серпня 2013

Руслана

Дифектолог-логопед, 1 500 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Сарни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка

Корекційної та соціальної педагогіки і психології; Дифектолог-Логопед, Кам'янець-Подільськ
Вища, з 2009 по 2013 (3 роки 9 місяців)

В 2010 році проходила педагогічну практику на посаді вихователя спеціального дошкільного навчального закладу у м.Кам’янець-Подільський Хмельницької області в дошкільному навчальному закладі №8 ясла-садок комбінованого типу. В 2011 році проходила педагогічну практику на посаді вихователя спеціальної школи-інтернат у Чудельській спеціальній загальноосвітній школі-інтернат № 2.
В 2012 році проходила педагогічну практику на посаді вчителя молодших класів у Чудельській спеціальній загальноосвітній школі-інтернат № 2.
В 2013 році проходила педагогічну практику на посаді вчителя старших класів спеціальної школи-інтернат у Чудельській спеціальній загальноосвітній школі-інтернат № 2.

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Інтерес до педагогічної діяльності, любов до справи і дітей, педагогічний такт, вихованість, наполегливість, відповідальність, швидка научуваність, активність, цілеспрямованість, бажання до саморозвитку, комунікабельність.

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: