Резюме від 12 квітня 2024 PRO

Валерій

Фотограф, відеограф (аерозйомка), ретушер, відеомонтажер, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Вінниця, Дистанційно, Івано-Франківськ, Київ, Луцьк, Львів, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Відеооператор, відеомонтажер, сценарист, ведучий

з 02.2021 по нині (3 роки 3 місяці)
Vencon, Київ (Вентиляція, опалення, кондиціювання, монтаж на об'єктах тощо)

В цій фірмі працюю в основному з відео, а саме: роблю розпаковку різноманітного товару. При цьому всім процесом займаюся особисто від придумування цікавого сценарію для представлення товару де сам себе знімаю як оператор, а на відео присутній як ведучий. Кінцевим етапом мого завдання є монтаж відео і додавання його на Ютуб канал https://www.youtube.com/channel/UCPtT8-3fZ7P4Ko7a6pzfpJQ який повністю веду сам. Можете пересвідчитися у тому, що ви не знайдете подібного відео на такий товар. При цьому все чітко, цікаво, пізнавально, в одному стилі в однакових категоріях товарів. Крім того спільно з іншою командою операторів знімаю відео також і для цього каналу https://www.youtube.com/c/VenconUa/featured. Але і це не все. Ще роблю розпаковку для іншого магазина Keeperstore де також роблю розпаковку товарів https://www.youtube.com/channel/UCCJM5i_W2oY5kKV4VQAglhg

Старший фотограф, ретушер, дизайнер

з 03.2016 по 10.2020 (4 роки 7 місяців)
SPV Company Ltd., Київ (Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт / Безпека та декор)

В цій компанії, яка є генеральним імпортером провідних замкових технологій, протиугінних систем і декору таких світових брендів як Abloy (Фінляндія), Mul-T-Lock (Ізраїль), Ryobi (Японія), Construct (Чехія), Disec (Італія), Rostex (Чехія), Planet (Швейцарія), Winshield (Ізраїль), Tokoz (Чехія), Viro (Італія), Tesa (Іспанія), Santos (Португалія), Nemef (Нідерланди), Iseo (Італія) та багато ін. був старшим фотографом. Відповідав за студію, техніку, виписаний товар, керував роботою молодших фотографів і дизайнерів, впроваджував цікаві та корисні візуальні новинки, робив предметну, репортажну, рекламну, інтер'єрну та екстер'єрну зйомки. Розробив з нуля каталожне розміщення товарів, тобто продумав стратегію їхньої візуалізації на перед. Тепер товар виглядає структуровано. Дизайнери після цього можуть брати фото з різних груп і об'єднувати між собою, що дуже економить час на перефотографування і ретуш. На жаль через велику кількість товару рідко доводилося мені особисто займатися ретушшю товарів через що страждала якість візуалізації так, як потрібно було за короткий час вивести якомога більше товарів де цю роботу виконували менш досвідчені фотографи, ретушери і дизайнери. Тому, якщо хочете побачити конкретно мої роботи зроблені особисто мною від фотографування до повної обробки - раджу відвідати мій сайт valdub.com. Я настільки детально і продумано поробив візуалізацію, що такої ви не знайдете ні в одного конкурента, які представляють подібну продукцію. Крім того прописував мета теги і виконував іншу роботу покликану на оптимізацію SEO i SMM. Також, фотографував і розробляв щорічні календарі для фірми на різну тематику.

Фотограф, відеограф, маркетолог

з 04.2014 по 03.2016 (1 рік 11 місяців)
Вінавто, Київ (Роздрібна торгівля: автотовари, товари для туризму)

Це інтернет-магазин, який спеціалізується в першу чергу на продажі автотоварів, але з часом асортимент був розширений туристичним товаром та іншим як це притаманно для більшості великих інтернет-магазинів. В цьому магазині в мої обов'язки входило фотографувати і ретушувати товар, а також зйомка і монтаж відео для розміщення на сайті і в YouTube. Також виступав у ролі маркетолога слідкуючи за конкурентами, продумував стратегії розвитку, оптимізація SEO, SMM використовуючи Google Analitics і Google Adwords. Працював би і далі, але фірма SPV Company Ltd. запропонувала набагато вигідніші умови. Хоча, ми лишилися друзями та партнерами і нерідко вони звертаються до мене за допомогою.

Контент-менеджер, фотограф

з 08.2012 по 09.2013 (1 рік 1 місяць)
Deshevshe.net, Київ (Роздрібна торгівля: побутова техніка, комп'ютерна техніка, товари для туризму та ін.)

В цьому інтернет-магазині, який спеціалізувався на електроніці і цифровій техніці, а з часом почав продавати й інші види товарів, я був контент-менеджером і фотографом. В мої обов'язки як контент-менеджера входило написання цікавих і оригінальних текстів до статей, наповнення товарних карток характеристиками, прописування мета тегів. Будучи фотографом робив фотографії товарів як нових так і уцінених. З уціненими товарами тісно був пов'язаний, бо доводилося не тільки сфотографувати і додати опис, але й продати так, щоб цей товар продався швидко і не займав місця на складі при цьому ще й за вигідною для нас ціною. На жаль цей магазин в середині 2013 року "накрила" податкова після чого справи пішли на спад. До 2020 року їм ще вдавалося бути на плаву, але не втрималися і зараз переїхали до Львова при цьому перейменувавшись

Фотограф, відеограф, розробка сайтів, маркетолог, організатор активного відпочинку

з 01.2012 по нині (12 років 4 місяці)
Valdub.com, Київ (Фото, відео, розробка сайтів, просування брендів, активний відпочинок)

Це мій сайт створений мною за рахунок якого надаю послуги ще з 2012 року по фото- та відеозйомці, у розробці сайтів і просуванні брендів, а також організації активного відпочинку у вигляді поїздок за кордон, походів в гори, велотурів і т.п.

На жаль не все помістилося в розділ "Додаткова інформація", тому дописую тут. Що стосується особистих якостей, то: активний, позитивний, відповідальний (на роботі відповідав за кількох осіб фотографа і дизайнера, а найголовніше вже організував більше 50 походів як по Карпатським горам так і за кордоном групами до 20 чоловік), пунктуальний, з аналітичним мисленням, стратег, генератор ідей, чесний, прямолінійний (я не люблю піддакувати комусь, якщо бачу, що це якась маячня і вона принесе більше шкоди ніж користі. Тому, в таких випадках радий, коли можливо провести діалог з поясненням своєї позиції), не боюся критики (завжди готовий покращуватися і прислухатися, звісно, якщо це буде обґрунтована критика), креативний, дружній, взагалі не п'ю і не курю.

Хобі і захоплення: обожнюю велопоїздки, фото- і відеозйомку, подорожі, гори, піший туризм, плавання, різні види спорту тощо. Вважаю, що життя і так закоротке, щоб його марно витрачати, тому і цікавлюся всім, що може бути цікавим в цьому житті.

Дякую за увагу і радий буду знайомству. Ви отримаєте не тільки професіонала у свою команду, але і друга.

Освіта

Національний лісотехнічний університет України

Інженер-технолог за спеціальністю "Технологія деревообробки", Львів
Вища, з 2010 по 2011 (1 рік 3 місяці)

Національний лісотехнічний університет України

Бакалавр за спеціальністю "Лісозаготівля та деревообробка", Львів
Незакінчена вища, з 2008 по 2010 (1 рік 9 місяців)

Київське вище професійне училище деревообробки

Технолог за спеціальністю "Технологія деревообробки", Київ
Середня спеціальна, з 2006 по 2008 (1 рік 9 місяців)

Київське вище професійне училище деревообробки

Столяр (виробництво художніх меблів), верстатник деревообробних верстатів, Київ
Середня спеціальна, з 2003 по 2006 (2 роки 9 місяців)

Закінчив з червоним дипломом

Середня загальноосвітня школа №264

Київ
Середня, з 1995 по 2003 (7 років 8 місяців)

Знання і навички

Adobe Photoshop Adobe Lightroom Adobe Premiere Pro Adobe After Effects Adobe Illustrator Користувач ПК MS Word MS Excel Фотографія MS PowerPoint SolidWorks Vegas Відеозйомка Vegas Pro PRO100 Adobe Adobe Bridge САПР AutoCAD КОМПАС Autodesk Woody PDF FastStone Image Viewer Pinnacle Studio Точність і пунктуальність Adobe Camera Raw Креслення в AutoCAD Розрахунок кошторису на виріб

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Привіт ;) Давайте познайомимося ближче? Отже, я Валерій Дубчук - професійний фотограф, відеограф, розробник сайтів, маркетолог, організатор активного відпочинку. А тепер детальніше:

1) Фотограф, відеограф та аерозйомка. Для початку, у вас могло виникнути питання щодо моєї освіти "Деревообробка і фотограф. Як це пов'язано?". Все дуже просто. Деревообробка - ці знання мені потрібні як чоловіку, щоб вміти робити речі своїми руками, а фотографія і відео - це те, чим я живу. Це хобі з дитинства, яке переросло в повноцінну професію ще з 2012 року. При цьому я багатовекторний фотограф/відеограф, бо працюю абсолютно в різних жанрах і видах зйомок:
- предметна та рекламна;
- інтер'єрна, екстер'єрна та архітектурна зйомка;
- репортажна зйомка: корпоративи, семінари, концерти, виставки тощо;
- зйомка урочистих подій: весілля, дні народження, випускні, ювілеї, хрестини і тому подібне;
- постановочна зйомка: сімейна, Love Story, портретна, студійна тощо;
- панорамна зйомка;
- пейзажна зйомка: природа, тварини, рослини;
- спортивна;
- нічна;
- аерозйомка.

Найбільшою моєю перевагою є те, що працюю з найскладнішим видом зйомок, а саме предметною із дзеркальними поверхнями. Я той, хто дзеркальну поверхню може сфоткати в "лоб", біле на білому, а чорне на чорному, професійно передати текстуру будь-якого матеріалу макро зйомкою, де всі товари будуть однакового кольору і відтінку, знаю в яких ситуаціях потрібно робити більш технічне фото, яке розкриває повністю товар, а де потрібно робити з художнім підходом для реклами, дивлячись на яке б виникало бажання його придбати. При цьому всю професійну ретуш чи монтаж виконую особисто. На початках у мене не було професійної техніки і студії із світлом які душа забажає. Але за рахунок цього я дійсно навчився як то кажуть "З дечого нехорошого робити цукерочку" при цьому ще й в таких нецукерочних умовах. Якщо це масштабний проект де потрібно оновити повністю візуалізацію, то перед його виконанням продумую всі деталі, як фотографувати так, щоб все було в одному ракурсі для каталогу, щоб товари, які повинні підходити одне до одного можна було співставити, наприклад, дверний замок і ручку, де потрібно зробити анімацію для більшої зацікавленості, а де вона буде недоцільною, чи потрібне відео, якщо потрібне, то на рівні Голівудських фільмів чи для загального розуміння. Всі ці нюанси я продумую на перед. Бо не завжди доцільно витрачати гроші на Голівудську зйомку, коли товар себе не окупить.

2) Розробка сайтів і маркетинг. Окремий напрямок, але він тісно пов'язаний з фото і відео - це є розробка сайтів і невеличких інтернет-магазинів, а також підтримка у просуванні. Адже, створений сайт вимагає наповнення контентом де без фото і відео він буде неповноцінним. Але також потрібно на початках ще подбати про захищеність сайту і правильного його оформлення прописуючи правильні теги до сторінок і медіа контенту, цікавий і оригінальний текст, що в свою чергу буде краще індексуватися інтернет-пошуковиками і видавати вас в топ запитах. Але як би не старалися "вилизати" сайт за всіма правилами SEO і SMM ви ніколи не будете навіть на перших сторінках. І коли вам розробники сайтів обіцяють результат перших місць - це є неправдою. Адже без реклами такі сайти стають практично невидимками. В даному випадку потрібен професійний маркетолог, яким я себе вважаю. Тільки професіонал намагається просунути товар чи особистість максимально продуктивно зберігши при цьому кошти. Треба з розумінням відноситися до того за яку рекламу варто викидати гроші, а за яку - ні. Більшість звичайних маркетологів викидають повно грошей на інтернет-рекламу, в соцмережі і т.п. Проблема у тому, що зараз повно всяких сервісів і потрібно шукати такі методи розміщення реклами де ти її точно побачиш і не зможеш заблокувати як роблю це я встановивши в браузері AdBlock тим самим заблокувавши всю набридливу рекламу. Тільки професіонал буде розуміти всі такі нюанси чим збереже гроші клієнта, але отримає приплив клієнтури і впізнаваність компанії. Не дарма маркетолог повинен мати аналітичні здібності, багатозадачність, вміти не тільки працювати із SEO, SMM, Google Analitics, соц мережі і т.п., але і бути багатозадачним, коли він прекрасно розуміється в розробці сайтів і створенні медіа контенту за рахунок чого йому не підсунуть різних непотрібних послуг чи необгрунтовано завищених цін.

3) Організатор активного відпочинку. Моє гасло по життю звучить як "Живи активно. Відпочивай мандруючи". Тому, я дуже активний і позитивний. Намагаюся бути ініціатором і рушійною силою для фірм, які зі мною співпрацюють організовуючи різні квести, подорожі, велотури, фототури і т.п. Адже, гарний настрій і море вражень створює не тільки позитивну, але й набагато продуктивнішу атмосферу серед колег.

Шукаю повну або неповну (поденна чи погодинна) зайнятість. Більш детально з моїми роботами можете ознайомитися на моєму сайті valdub.com

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: