Резюме від 24 квітня 2018

Алексей

Юрист-хозяйственник, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

тел. м. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Грицаєнко Олексій Іванович
Відомості про себе: Дата народження: 02.09.1978р.
Сімейний стан: Одружений
Мета : Посада юриста
Освіта: 1998 р. – 2003 р. КНУКІМ. Спеціальність: “Правознавство” кваліфікація: «Юрист». В 2004 році закінчив курси підвищення кваліфікації у зв'язку із змінами у цивільному та господарському кодексах України.
Професійний досвід: 09.07.2001р. – 04.11.2002р. проходження практики у державній службі охорони при РУ ГУ МВС України Подольського району м. Києва
12.11.2002р. - 19.04.2005р. вступив на посаду головного спеціаліста юрисконсульта в Шевченківський районний центр зайнятості м. Києва. Займався складанням та оформленням різних форм та типів претензій, позовних заяв, апеляційних скарг, касаційних скарг у Вищій господарський суд та у Верховний Суд України. Складав відзиви та заперечення на позовні заяви, апеляційні та касаційні скарги контрагентів. За вищевказаний період роботи в організації прийняв участь приблизно у 130 судових засіданнях в різних судових інстанціях України з яких було задоволено на користь Шевченківського районного та Київського міського центра зайнятості понад 100 справ (в тому числі відмови у задоволенні в апеляційних та касаційних скаргах оппонентів та задоволення в апеляційних та касаційних інстанціях скарг Київського міського центра зайнятості). Займався прискоренням виконавчого провадження виконавчими службами м. Києва доскональне знання трудового, цивільного, господарського, соціального, адміністративного, законодавства, господарські договори.
З 20.04.2005р. – 06.02.2007р. займав посаду юриста господарника в будівельній організації “ОГМ Будсервіс” : позовна робота, складання договорів та надання оцінки договорам, розробка та аналіз внутрішньої документації, захист інтересі підприємства в судах з питань стягнення заборгованості з підприємств, фізичних осіб, захист прав підприємства при перевірках контролюючих органів (ДПА), представництво інтересів підприємства в судових органах щодо прийнятих рішень контролюючими органами, а також ДТП.
З 07.02.2007р. - 01.06.2008р., займав посаду юриста в Товаристві з обмеженою відповідальністю „Рентойл” де основними моїми обов‘язками була претензійна робота, складання та аналіз різноманітних договорів (оренда, суборенда, купівля-продаж) нерухомого майна включаючи земельні ділянки, розробка та аналіз внутрішньої документації, реєстрація прав власності на нерухомість (БТІ), отримання відповідних експертиз по зовнішньоекономічним договорам. В період роботи на даному підприємстві приймав участь в проекті по входженю на національний ринок такого підприємства як „Shell” (нафтова компания) моїми основними функфіональними обов‘язками при проведенні даного проекту було реєстрація права власності на нерухоме майно, отримання витягів БТІ необхідних для відчуження об‘єктів нерухомого майна, укладання договорів купівлі-продажу нерухомого майна, переведення права користування земельними ділянками, підготовка документів необхідних для переоформлення договорів оренди земельних ділянок, складання та підписання договорів оренди АЗС.
З 02.06.2008р. – 29.12.2008р., займав посаду юриста в ТОВ «МД Рітейл» : претензійно-позовна робота, розробка договорів оренди, договорів постачання, договорів підряду, договорів маркетингу, купівлі-продажу, розробка внутрішньої документації (накази, розпорядження, довіреності, листи та інше), погодження договорів з контрагентами (протоколи розбіжностей), робота з контролюючими органами, отримання дозволів на працевлаштування іноземців в Україні та анулювання таких дозволів, реєстрація підприємства в органах ОВІР, питання реклами, ціноутворення, трудові спори, робота з нотаріусами, аналіз договорів (юридичні висновки щодо ризиків пов‘язаних з укладанням таких договорів), контроль за виконанням договірних зобов‘язань контрагентами, представництво інтересів компанії в судах.
З 22.05.2009р. – 26.11.2010р., займав посаду юрисконсульта в ВАТ «Укрліфтсервіс» : позовна, договірна робота, розробка внутрішньої документації, розробка договорів, контроль за проведенням виконавчих дій, робота з дебіторами, представництво інтересів компанії в контролюючих органах та органах ДКЦП, внесення змін до установчих документів, реєстрація змін установчих документів, підготовка та проведення загальних зборів акціонерів та інше.
З 01.04.2011р. – 01.12.2011р., займав посаду юрисконсульта в ПП «НЦ-БЕСТ» : розробка внутрішньої документації, ведення договірної роботи, претензійно-позовна робота, представництво інтересів компанії в судах загальної юрисдикції, в господарських судах та адміністраціях, внесення змін до установчих документів підприємства, ведення листування з контролюючими органами.

Схожі кандидати

Юрисконсульт, юрист-господарник
55000 грн, Київ

Юрист-господарник
Київ, Біла Церква

Юрист-господарник, адвокат
15000 грн, Київ

Юрист-хозяйственник
Київ

Юрист-господарник
20000 грн, Київ, Дистанційно

Юрист-хозяйственник
Київ, Бориспіль, Бровари

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: