Резюме від 21 серпня 2013

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/1939150

Працівник для будь-якої роботи, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

експерт-вибухотехнік

з 11.2009 по 05.2013 (3 роки 6 місяців)
НДЕКЦ при УМВС, Полтава (експертиза пожеж вибухів)

Дослідження пожеж та вибухів, проведення пожежно-технічних експертиз, огляд об’єктів на наявність вибухових пристроїв, знешкодження вибухонебезпечних предметів. Отримав допуск на самостійне проведення експертиз техногенних вибухів, допуск на проведення пожежно-технічної експертизи.

Освіта

Університет цивільного захисту України

Пожежна безпека, Харків
Вища, з 2007 по 2009 (1 рік 8 місяців)

У 2001 році закінчив Полтавський міський ліцей №1 імені І.П.Котляревського;
У 2002 році закінчив Полтавське професійно-технічне училище №23 (кваліфікація: слюсар з ремонту автомобілів, водій автомобіля 3,2,1 класу);
У 2007 році закінчив Полтавський військовий інститут зв’язку (спеціальність: «Телекомунікаційні системи та мережі», кваліфікація: інженер лінійних споруд електрозв’язку та абонентських пристроїв);
У 2009 році здобув другу вищу освіту в Університеті цивільного захисту України (спеціальність: «Пожежна безпека»).

Додаткова інформація

Відповідальний, цілеспрямований, стійкий до морального тиску. Не проти відряджень, роботи вахтовим методом чи робіт небезпечних для життя. В роботі ціную не перспективу, а дохід. Займаюсь спортом та веду здоровий образ життя.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами