Резюме від 5 травня 2024 PRO

Петро

Керуючий, менеджер, супервайзер, регіональний, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Територіальний керуючий

з 12.2019 по 02.2022 (2 роки 2 місяці)
ТОВ «ІНСТАМАРТ СЕРВІС», Вся Україна (Роздрібна торгівля)

Контроль та організація онлайн магазинами. Виконання поставлених завдань. Відкриття нових точок. Побудова логістики. Виконання поставлених KPI. Управління командою. Табелювання, ведення графіка. Найм, підбір, навчання, адаптація, ротація персоналу. Забезпечення кадрового резерву. Організація контролю дотримання стандартів обслуговування. Забезпечення безпеки товарно-матеріальних цінностей. Проведення рекламних акций. Аналітика, моніторинг, звітність. Планування бюджетів.

Керівник групи магазинів

з 03.2018 по 05.2019 (1 рік 2 місяці)
Дикси, Вся Україна (Роздрібна торгівля)

Виконання цільових показників сектора - 15 магазинів. Щоденна звітність що до KPI. Контроль роботи магазинів, аудит, аналітика. Розробка та реалізація заходів, що до збільшення товарообігу магазинів.Проведення інвентаризацій.Робота з персоналом ( 170 осіб): підбір, навчання, адаптація, мотивація та ротація. Взаємодія з органами контролю.

Керівник магазину

з 04.2017 по 03.2018 (11 місяців)
Group Retail 5, Вся Україна (Роздрібна торгівля)

Щоденне планування товарообігу та аналіз попиту товару. Контроль стану торгового залу, наявність товарів, викладення, терміни реалізації товарів, наявність цінників. Контроль та дотримання правил зберігання продовольчих та непродовольчих товарів у торговому залі, холодильних камерах, цехах фасування та підсобних приміщеннях. Управління персоналом, складання графіків роботи та ведення табеля обліку робочого часу персоналу, відбір кандидатів на вакантні посади, навчання, контроль за дотриманням правил обслуговування покупців, трудової дисципліни, правил експлуатації персоналом торгово-технологічного обладнання, правил та норм охорони праці та техніки безпеки.

Керівник групи магазинів

з 10.2014 по 12.2016 (2 роки 2 місяці)
ЧП ТК, Джанкой (Роздрібна торгівля)

Відкриття малого виробництва напівфабрикатів. Поширення продукції територією. Запуск двох продуктових. Розробка стратегії розвитку виробничих потужностей, магазинів. Залучення клієнтів, реалізація маркетингових заходів, аналітика продажів, розробка та впровадження системи адаптації, мотивації та атестації персоналу, підтримання стандартів обслуговування та мерчендайзингу, управління адміністративно-господарською та економічною діяльністю. Взаємодія з органами контролю.

Менеджер з продажу

з 04.2014 по 09.2014 (5 місяців)
Торговий Дім Житомирські ласощі, ТОВ, Вся Україна (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Виконання ТО, укладання договорів, розширення клієнтської бази, планування продажу, збільшення продажів, контроль за відвантаженням товару, контроль за своєчасною оплатою, оформлення реклами, встановлення фірмового обладнання. Планування логістики. Звітність.

Торговий представник

з 09.2013 по 03.2014 (6 місяців)
ТОВ Вист- груп-лимитед, Крим (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Регулярне відвідування бази клієнтів на довіреній території. Виконання ТО. Контролює відвантаження товару. контроль за дебіторською заборгованістю. щоденна, щотижнева та щомісячна звітність

Торговий представник

з 06.2010 по 07.2013 (3 роки 1 місяць)
Піонер-дрінк, Джанкой (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Робота з базою клієнтів, пошук нових клієнтів, укладання договорів. Планування продажу, контроль дебіторської заборгованості, контроль за відвантаженням товару, оформлення реклами, встановлення фірмового обладнання. Виконання плану продаж. Звітність.

Освіта

Рівненський національний університет

Гідромеліорація, Технолог-гідротехнічні, Рівне
Вища, з 2006 по 2011 (5 років)

Школа №2

Джанкой
Середня, з 1995 по 2006 (10 років 10 місяців)

--

Додаткова освіта та сертифікати

Ефективні переговори. Тренінг, г. Коктебель

2дня

Боротьба із запереченнями. Тренінг, г. Симферополь

2 дня

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Шукаю роботу з метою розвитку професійних якостей, поліпшення свого матеріального становища.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: