Резюме від 23 березня 2024 PRO

Юлія

Юрист-господарник, адвокат, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адвокат

з 11.2021 по 01.2023 (1 рік 2 місяці)
АО "Юбікон", Одеса (Юриспруденція)

Аутсорсинг, юридичний супровід господарської діяльності юридичних осіб та ФОП, договірна діяльність, в тому числі в сфері ЗЕД, участь в судах різних юрисдикцій, представництво інтересів клієнтів у всіх підприємствах, установах, організаціях, державних органах влади та місцевого самоврядування тощо.

Начальник юридичного відділу

з 05.2021 по 10.2021 (5 місяців)
Одеський хлібозавод # 4, Одеса (Харчова промисловість)

Супровід господарської діяльності, складання та погодження всіх видів договорів, складання та погодження протоколів розбіжностей, участь та супровід перевірок підприємства контролюючими органами, представництво інтересів в судах тощо..

Юрист

з 12.2017 по 03.2021 (3 роки 3 місяці)
ТОВ "БУДІВА ТМ", Одеса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Повний юридичний супровід господарської діяльності товариства:
•Розробка проектів договорів купівлі-продажу, поставки, підряду, зберігання, агентських договорів, послуг, комісії, оренди та інших. Ведення переговорів з представниками юридичних осіб, бухгалтерськими службами контрагентів. Ведення претензійно-позовної роботи, звернення до господарського та адміністративного суду з позовними заявами, ведення справ з податковими та митними органами, представлення інтересів в контролюючих та правоохоронних органах, органах місцевого самоврядування, банках, діяльність в сфері ЗЕД.
•Реєстрація, внесення змін в реєстраційні документи, в тому числі складання протоколів, змін до статутних документів надання інших консультацій в сфері корпоративного права.

Юрист

з 08.2016 по 11.2017 (1 рік 3 місяці)
Роздрібна торгова мережа «Продукти Єрмоліно» м.Одеса, Одеса (Роздрібна торгівля)

З серпня 2016 р. по листопад 2017 р. на підприємстві роздрібної мережі «Продукти Єрмоліно» м. Одеса.
Основні обов'язки:
Робота у сфері реєстрації та юридичного супроводу малих підприємств, відкриття, закриття ФОП, юридичний супровід діяльності у сфері роздрібної торгівлі.
Договірна робота, робота у сфері контролю за виконанням податкових зобов'язань, реєстрація та супровід РРО, реєстрація та робота у сфері торгівлі та операторами ринку харчових продуктів, захисту прав споживачів, моніторинг законодавства.
Регіональна робота з виїздом у службові відрядження до всіх регіонів України з метою контролю за дотриманням у регіонах законодавства у сфері РРО, аналіз та супровід підписання договорів оренди, ведення переговорів з орендодавцями, вирішення питань з контролюючими органами.
Робота у сфері трудового права – проведення юридичного моніторингу за дотриманням підрозділами трудового законодавства у всіх регіонах України, надання юридичних консультацій та резолюцій.
Вирішення проблемних питань на підприємстві в різних галузях права (податкове, цивільне, адміністративне, трудове, тощо).
Розробка та моніторинг Договорів оренди, комісії, постачання тощо. Підготовка протоколів розбіжностей. Представлення інтересів підприємства у судах різних інстанцій у господарських, адміністративних спорах, робота з виконавчою службою з питань стягнення заборгованості, оскарження дій державних виконавців.
Супровід перевірок на підприємстві, контроль правомірності їх проведення, листування з контролюючими, правоохоронними, податковими органами, оскарження актів та розпоряджень, вирішення інших питань, пов'язаних з перевірками, активна робота в галузі податкового права.
Ведення різної поточної правової роботи на підприємстві, контроль роботи відділу охорони праці та пожежної безпеки.
Здійснення правової роботи для підприємства: підготовка юр. висновків, рекомендацій, надання усних та письмових консультацій працівникам підприємства у різних галузях права (цивільне, сімейне), підготовка юридичних консультацій для вищого керівництва, у різних правових питаннях, бухгалтерії, інших структурних підрозділів підприємства, розробка посадових інструкцій, наказів, укладання з працівниками договорів матеріальної відповідальності, розробка документації з охорони праці та пожежної безпеки та ін. внутрішніх документів на підприємстві, перевірка їхньої відповідності вимогам законодавства

Начальник юридичного відділу

з 09.2006 по 07.2017 (10 років 10 місяців)
ТОВ "Аудиторська компанія "Радіонова", Донецьк (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Юридичні та аудиторські послуги ФОП та юридичним особам різних сфер діяльності. Консультування фізичних осіб - підприємців, а також керівників (структурних підрозділів) юридичних осіб – клієнтів, які перебувають на аудиторському та юридичному обслуговуванні, з питань, пов'язаних із провадженням господарської діяльності, в тому числі, але не виключно:

• Вирішення кадрових питань відповідно до вимог КЗпП, розробка положень, інструкцій, договорів цивільно-правого характеру та інших внутрішніх документів;
• Розробка проектів договорів купівлі-продажу, постачання, підряду, послуг, зберігання, агентських договорів, комісії, оренди та інших. Ведення переговорів із юридичними, бухгалтерськими службами контрагентів. Підготовка претензій, позовів від імені клієнтів щодо стягнення заборгованості, у тому числі подання інтересів у загальних, господарських, адміністративних судах усіх рівнів, з виїздом за межі області (відрядження), у контролюючих та правоохоронних органах, органах місцевого самоврядування;
• Реєстрація, внесення змін до реєстраційних документів підприємств (ФОП), у тому числі розробка статутів, протоколів, надання консультацій у сфері корпоративного права;
• Участь в аудиторських перевірках підприємств різних сфер діяльності з метою проведення правового аудиту щодо виявлення юридичних ризиків, порушень норм українського законодавства, в тому числі, але не виключно, правового аналізу всіх видів договорів (угод) щодо визнання їх недійсними, а також надання письмових консультацій із зазначенням найкращих способів усунення порушень;
• Представництво інтересів клієнтів у судах за участю податкових, митних органів, пенсійного фонду, банків, органів місцевого самоврядування, а також юридичних осіб різних сфер діяльності.
• Керівництво та контроль за роботою відділу.

Инспектор отдела правового обеспечения

з 04.1999 по 04.2004 (5 років)
Державна податкова служба, Донецьк (Державні організації)

Основные обязанности:
• Изучение налогового законодательства;
• Консультация работников налоговой инспекции по вопросам соблюдения требований налогового законодательства;
• Рассмотрение результатов документальных проверок СПД (физических и юридических лиц) по вопросам соблюдения налогового законодательства;
• Проверка соблюдения налогового законодательства при вынесении уведомлений-решений по результатам проверок;
• Представление интересов налогового органа в судах по искам налогоплательщиков, по взысканию налогового долга, по делам о банкротстве;
• Соблюдение требований трудового законодательства.

Освіта

Национальная юридическая академия Украины им.Я.Мудрого

Юрист (хозяйственно-правовая специализация), Харьков
Вища, з 2001 по 2007 (5 років 5 місяців)

Знання і навички

Пользователь ПК Пользователь Internet ЛИГА:ЗАКОН Законодательство Украины CRM

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Стаж работы по специальности - 28 лет.
Опыт работы в налоговых органах - 5 лет.
Готова работать удаленно.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: