Резюме від 27 квітня 2024

Михайло

Керуючий (агропромисловий сектор), директор гіпермаркету, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Готовий працювати необмежено.
Дата народження: 05 листопада 1966 року.
Регіон : м Житомир.
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел.почта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета: Стати співробітником компанії, продовжувати
реалізувати свої знання, ідеї , виконувати поставлені
задачі, покращити роботу компанії (за рахунок нововве-
дення ) проявити господарські навики.

Досвід роботи.Вересень -2019 року по вересень - 2020 року комірник молочної продукції " Молокія" та " Яготинське" ,ТОВ " АЙС - ТІМ". Серпень- 2012 р, по вересень- 2019 року. Будівництво та реконструкція зерноочисних комплексів ЗАВ з встановленням зернових вібросепараторів марки: БЦС-25, БЦС-50, монтаж модульних зерносушок виробництва США, Польща з повним комплексом робіт, прив’язка до існуючих комплексів. Капітальний ремонт та реконструкція, ворохоочисників ОВС-25, зернопогрузчиків марки ЗМ-60, (А,М).
Вересень – 2007 р, по серпень – 2012 року. Підприємницька діяльність.
Лютий -2000 р, по серпень- 2007 року. Директор супермаркета « Посад» м. Житомир- роздрібна торгівля продовольчими та непродовольчими товарами. Кількість- 49 працівників. Організація фінансово-господарською діяльністю підприємства. Стратегічне та оперативне планування товарними залишками, управління оборотними коштами та ціноутворення. Організація і управління системою фінансового обліку та контролю. Аналіз дебіторської заборгованості, звітність перед акціонерами.
Травень 1998 – лютий 2000 року. Директор гастронома ТОВ « Компанія –СІ» м. Житомир. Забезпечення процесу закупівлі продукції, моніторинг та аналіз ринку, виконання планових продаж та контроль товарних залишків. Вивчення та аналіз споживчої конкуренції.
Співпраця з дозвільними та контролюючими органами. Червень 1991 року- травень 1998 року. Регіональний менеджер ТОВ « Техресурс», м. Житомир, оптовий продаж металопрокату та металевих споруд на експорт.
Освіта. Вища – стаціонар. 09. 1987р, по 07.1991 рік. Львівська комерційна академія. Факультет: товарознавство та організація торгівлі.
Додаткові навики.
Персональний комп’ютер,програми: 1-С Бухгалтерія, Word, Excel, Open Office.
Навчався на курсах по обслуговуванню газових котлів та газових приладів, доступ до електричних мереж до-1000 В.
Володіння мовами.
Українською та російською мовами- вільно, англійською- базовий.
Додаткова інформація.
Посвідчення водія, категорії В, С, стаж- 33 років.
Риси характеру та здатності.
Порядний, націлений на результат, високий рівень відповідальності. Комунікабельний та дисциплінований. Якості керівника та господарські навики. Вміння вислуховувати та виконувати поставлені задачі, реалізувати свої ідеї, та довести до цілі.
Знання українських та міжнародних методів продаж.

М. С. Луканич.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати