Резюме від 29 серпня 2020 PRO

Віктор

Економіст, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер

з 08.2017 по 07.2020 (2 роки 11 місяців)
ТОВ ВАЙТВУД, Житомир (Лісопереробка)

— Складання звітів виробництва лісопереробки;
—Аналіз закупівлі сировини, складання актів прийому сировини, акти рекламацій;
—Внесення приходу товарів, робіт, послуг, сировини;
—Підготовка документів для митного оформлення (експорт);
—Інвентарізації.

Бухгалтер

з 05.2016 по 03.2017 (10 місяців)
ПП "Стара Губернія", Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

— Інвентаризації, товарний облік (приходи, расходи, списання продуктів);
— Облік взаєморозрахунків з постачальниками;
— ведення касового обліку, інкасація;
— нарахування зарабітної плати.

Бухгалтер

з 09.2015 по 02.2016 (5 місяців)
ТОВ СП «НІБУЛОН» філія «Чуднівська», с.Тютюнники (Сільське господарство, агробізнес)

—Контроль кредиторської та дебіторської заборгованостей орендодавців земельних ділянок;
—Нарахування орендної плати орендодавцям;
—Заключення договорів оренди земельних ділянок;
—Формування звітності.

Економіст

з 02.2014 по 08.2015 (1 рік 6 місяців)
Житомирський торгівельно-економічний коледж КНТЕУ, Житомир (Освіта, наука)

—Контроль кредиторської та дебіторської заборгованостей;
—Калькулювання та ціноутворення плати за навчання.
— Ведення договорів;
— Ведення реєстру податкових накладних в M.E.DocIS.

Економіст

з 07.2011 по 08.2013 (2 роки 1 місяць)
ТОВ СП "НІБУЛОН" філія "Бистрицька" (Сільське господарство, агробізнес)

— Нарахування заробітної плати (штат — 200 чоловік), нарахування лікарняних листів, відпусток, компенсацій при звільнені;
— Аналізування підприємницької діяльності філії в галузях рослинництва, тваринництва, виробництва продуктів споживання;
— Розробка та складання звітів продуктивності виробництва м’ясопереробного цеху;
— Калькулювання собівартості продукції та формування роздрібних цін;
— Ведення хронометражних спостережень, фотографій робочого дня;
— Формування різних розрахунків, аналізів та звітів.

Освіта

Житомирський Національний агроекологічний Університет

Менеджмент ЗЕД, Житомир
Вища, з 2006 по 2011 (4 роки 9 місяців)

2009 р., 2010 р. проходив практику на ВАТ «Хмільницька швейна фабрика «Лілея», як помічник менеджера.
Дипломна робота: «Удосконалення підприємницької діяльності ВАТ «Хмільницька швейна фабрика «ЛІЛЕЯ» в умовах зовнішньоекономічної діяльності»
-На базі даного підприємства з давальницькою сировиною створення спільного підприємства з іноземними інвестиціями;
-Створення паралельно з існуючими замовленнями, власного бренду одягу;
-Маркетинговий план виходу бренду на внутрішній та зовнішній ринки.

Додаткова освіта та сертифікати

Житомирський Технологічний коледж "Новітні інформаційні технології в бухгалтерському обліку – 1С:Підприємство"

вересень - грудень 2013 р.

Знання і навички

MS Office 1С:Підприємство Парус-Бухгалтерія

Додаткова інформація

Хороші теоретичні знання виготовлення ковбасних виробів та інших продуктів споживання, виробництва швейної продукції.
•Комунікабельність, активна життєва позиція;
•Націленість на результат;
•Ініціативність та наполегливість;
•Швидко навчаюсь та орієнтуюсь в незнайомій ситуації;
•Прагнення до розвитку та професійного росту.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: