Резюме від 8 грудня 2016

Светлана

Журналист, переводчик, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Волонтер

з 09.2016 по 09.2016 (менш ніж місяць)
Susy Production, Київ (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

- волонтер Susy Production на концерті групи «Океан Ельзи»; інформування гостей щодо розташування секторів, фан-зон; перевірка квитків, видача браслетів.

Журналіст, перекладач

з 03.2015 по 03.2015 (менш ніж місяць)
6th KYIV INTERNATIONAL MODEL UN, Київ (культурні заходи)

працювала журналістом/перекладачем на 6й Міжнародній моделі ООН в Києві; брала інтерв’ю в заступника посла Аргентинської республіки в України та гостей з Малайзії і Грузії; письмово перекладала статті з англійської на українську мову; розповідала гостям про мету проведення цієї події в Україні;

Волонтер

з 11.2013 по 12.2013 (1 місяць)
Бізнес центр VEDA, Київ (бізнес)

- була волонтером на майстер класі Брайана Трейсі в Києві; скеровувала учасників події, слідкувала за дисципліною протягом майстер класу та ланчу; давала відповіді на поставлені питання учасників з приводу майстер класу та підтримувала сприятливу атмосферу протягом 6ти годинного майстер класу.

Репетитор

з 04.2013 по нині (11 років 1 місяць)
Приватні заняття з англійської мови, Київ (Освіта, наука)

- проводжу приватні заняття із англійської мови. Маю досвід викладання англійської мови дітям і дорослим різних вікових категорій (працюю репетитором 3 роки); викладаю українську та російську для іноземців; пропоную креативну та ефективну методику викладання, яка поєднує учіння та розваги, вдосконалення навичок слухання, читання, письма і говоріння; використовує лише автентичні матеріали (автентичні ЗМІ та підручники); постійно намагаюся мотивувати своїх учнів, доводячи необхідність оволодіння англійською мовою.

Освіта

КНУ ім. Т. Шевченка

Українські філологічні студії та іноземна мова, Київ
Вища, з 2016 по 2018 (1 рік 9 місяців)

ступінь магістра
- Вивчаю українську, англійську та німецьку мови, теорію англійської мови (її історію, розвиток лексикології і теоретичну граматику), країнознавство Англії та Америки, проблеми редагування текстів українською та англійською мовами; перекладаю з англійської на українську/російську і навпаки.

КНУ ім. Т. Шевченка

Українська та англійська філологія, Киев
Вища, з 2012 по 2016 (3 роки 9 місяців)

ступінь бакалавра
- Вивчаю українську, англійську та німецьку мови, теорію англійської мови (її історію, розвиток лексикології і теоретичну граматику), країнознавство Англії та Америки, проблеми редагування текстів українською та англійською мовами; перекладаю з англійської на українську/російську і навпаки;
- працювала журналістом онлайн-газети Інституту філогії КНУ ім. Шевченка та коректором газети філософського факультету КНУ;

Додаткова освіта та сертифікати

Курси німецької мови

2 семестри, рівень А2

Знання і навички

Редагування текстів написаних українською та англійською мовами Порівняльне літературознавство Переклад (з англійської на українською і навпаки) Розробка методичних матеріалів для викладання англійської мови

Знання мов

  • Німецька — середній
  • Англійська — просунутий
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

З упевненістю можу сказати, що вмію правильно розпоряджатися своїм часом, адже це найголовніше при поєднанны навчання та роботи. Завжди дотримуюся дедлайнів, вмію пристосовуватися до змінного розкладу. Спілкування з людьми не боюся, а отримую від цього справжнє задоволення. Швидко опановую нові вміння. Досконало знаю комп'ютер, програми Фотошоп, Майкрософт Офіс... Знаходжу спільну мову з незнайомими особами з подальшим успіхом у спілкуванні. Людина творчого характеру, з енергійними спрямуванням та бажанням розвиватися, будувати кар'єру. Намагаюся підтримувати рівновагу, спокійну атмосферу навколо себе та в колективі, де працюю, не люблю конфліктних ситуації і завжди прагну мирного, тактовного вирішення проблеми. Ніколи не втрачаю контролю над собою і навіть в найбільш напружених ситуаціях (при конфліктах) даю виважену, спокійну відповідь.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: