Резюме від 4 квітня 2022

Иван

Начальник отдела по начислению заработной платы, 49 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший бухгалтер по заробітній платі

з 08.2016 по 11.2016 (3 місяці)
ТОВ Напої плюс, Киев (Виробництво)

нарахування всіх видів заробітної плати (штат 650 співробітників)
нарахування листків непрацездатності,нарахування компенсацій при звільненні, відпускних, премій, матеріальної допомоги, нічних годин, оплата праці у віхідні дні та інших виплат, пов'язаних з оплатою праці, в повній відповідності з вимогами законодавства України, звіти по заробітній платі до контролюючих органів, складання всіх видів довідок про доходи для співробітників .

Начальник відділу по заробітній платі

з 03.2016 по 04.2016 (1 місяць)
ООО Новая Почта, Киев (Транспорт, логістика)

нарахування всіх видів заробітної плати (штат 4800 співробітників)
нарахування листків непрацездатності, контроль правильності оформлення листків непрацездатності,нарахування компенсацій при звільненні, відпускних, премій, матеріальної допомоги та інших виплат, пов'язаних з оплатою праці, в повній відповідності з вимогами законодавства України, звіти по заробітній платі в контролюючі органи, складання довідок про доходи для співробітників всіх видів.

Бухгалтер по заробітній платі

з 02.2013 по 09.2015 (2 роки 7 місяців)
Київська кондитерська фабрика Рошен, м.Київ (Харчова промисловість)

Ведення бухгалтерського та податкового обліку заробітної плати. Підготовка і здача звітності: податкової, статистичної, управлінської, пенсійний фонд і до фонду соціального страхування в електронному вигляді. Нарахування заробітної плати: основної і додаткової (погодинна, відрядна). Нарахування: відпусток (всіх видів), донорських днів, громадських зобов'язань, компенсації за невикористані дні щорічної та додаткової відпустки, листків непрацездатності (всіх видів), утримання всіх податків згідно чинного законодавства, утримання аліментів, утримання по виконавчим листам, перерахунки податків до бюджету, складання звітності до соціальних фондів, пенсійного фонду та податкової інспекції.(штат 2250 осіб).

Головний бухгалтер

з 12.2009 по 02.2013 (3 роки 2 місяці)
ТОВ Аутсорсінгова фірма СОВА, м.Київ (Аутсорсінг, Аутстафф.)

Ведення бухгалтерського та податкового обліку в сфері аутсорсінгу та аутстаффу (розрахунок заробітної плати). Підготовка та здача звітності: податкової, статистичної, управлінської, пенсійний фонд і до фонду соціального страхування в електронному вигляді. Нарахування заробітної плати: основної і додаткової. Нарахування: відпусток (всіх видів), донорських днів, громадських зобов'язань, компенсації за невикористані дні щорічної та додаткової відпустки, листків непрацездатності (всіх видів), розробка положення про мотивації працівників, утримання всіх податків згідно чинного законодавства, утримання аліментів, утримання по виконавчим листам, перерахунки податків до бюджету, складання звітності до соціальних фондів, пенсійного фонду та податкової інспекції. Робота з клієнт-банком, проведення банківських операцій, продаж валюти, ведення касових операцій. Ведення кадрової документації (прийом, звільнення, кадрове переміщення, накази на відрядження, відпустки всіх видів, премії і т.д.). (штат 1500 осіб).

Бухгалтер по заробітній платі

з 08.2008 по 07.2009 (11 місяців)
АБ Синтез, Київ (Фінанси, банки, страхування)

нарахування заробітної плати (основної, додаткової), розрахунок листків непрацездатності, розрахунок всіх видів відпусток, розрахунок премії, бонусів, розробка положення про мотивації працівників, утримання всіх податків згідно чинного законодавства, утримання аліментів, утримання по виконавчим листам, перерахунки до соціальних фондів та бюджету податків, складання звітності до соціальних фондів, пенсійного фонду та податкової інспекції.(штат 500 осіб).

Бухгалтер по заробітній платі

з 01.2008 по 08.2008 (7 місяців)
ТОВ КБ Дельта банк, м.Київ (Фінанси, банки, страхування)

нарахування заробітної плати (основної, додаткової), розрахунок листків непрацездатності, розрахунок всіх видів відпусток, розрахунок премії, бонусів, утримання всіх податків згідно чинного законодавства, утримання аліментів, утримання по виконавчим листам, перерахунки до соціальних фондів та бюджету податків, складання звітності до соціальних фондів, пенсійного фонду та податкової інспекції.(штат 8 500 осіб).

Освіта

Харьковский финансово экономический институт

Бухгалтерский учёт, Харьков
Вища, з 1998 по 2001 (2 роки 5 місяців)

Знання і навички

Пользователь ПК Користувач ПК Комунікабельність 1С УТП 1С ЗУП Робота в команді ОДБ

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: