Резюме від 2 серпня 2018

Анатолій

Менеджер по продажам, PR-специалист, маркетолог, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер по продажам

з 10.2010 по 11.2015 (5 років 1 місяць)
Биоэнергия, Ровно (Отопительная техника,строй.материалы)

Робота с клиентами,поиск новых клиентов,ведение переговоров,организация презентаций, Расчеты систем отопления и обогрева с помощью кабельных систем обогрева (Теплый пол, системы антиоблединения водосточных систем, обогрева кровли,пешеходных дорожек,трубопроводов и т.д).
Замеры и расчет кровли и комплектующих. Проведенные мной крупные сделки:
- Завод "Henkel-Ужгород" продажа и монтаж системы обогрева технологичного трубопровода с целью поддержания нужной температуры вещества;
- Музей "Пересопницкого Евангелие" кабельный обогрев водосточных систем (продажа+монтаж);
- ТОВ "Тернопильбуд" обогрев водосточных систем 9-ти этажного жилого дома (продажа+монтаж); Также более 20 продаж кабельных систем "Теплый пол" и "Антилед" частным лицам и более 300 кв.метров кровли организациям и частным лицам.

Освіта

НУВХП (бывш. УИИВХ)

Финансы и кредит, Ровно
Вища, з 2007 по 2010 (2 роки 10 місяців)

З 2004 по 2007 рік навчався у Рівненському державному аграрному коледжі,де отримав диплом Молодшого спеіаліста з бухгалтерського обліку і в 2007році був прийнятий на 3 курс до Національного університету водного господарства та природокористування на спеціальність "Финанси та кредит"

Додаткова освіта та сертифікати

тренинг по психологии активных продаж,семинары по соционике

2016-2017

Знання і навички

Користувач ПК Користувач Internet Графічні редактори Бухгалтерський облік Графічний дизайн Профессионально обретаю нужные профессиональные навыки

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Польська — середній

Рекомендації

замурейко анатолий

замурейко анатолий

Профессионал, my mind company

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Відповідальний, цілеспрямований, комунікабельний та креативний молодий чоловік) Рішучий в нестандартних ситуаціях, переконливий у спілкуванні з клієнтами та партнерами. Володію основними прийомами та знайомий з принципами технологій активних продажів та ведення переговорів і продовжую вивчати технології продажів,ведення переговорів,принципи маркетингу,просування товарів та послуг та ін. Вільно володію українською та російською мовами,англійським на побутовому рівні.

Володіння ПК: дуже впевнений користувач ПК та Internet а також всіма можливими текстовими,табличними та графічними редакторами, а також програмою "1С Бухгалтерія" та ін.

Водій категорії "В".
Не маю шкідливих звичок, люблю кататися на велосипеді,знайомитися з новими людьми, обираю активний відпочинок на природі. Приймаю участь в інтелектуальних іграх,капітан команди з "ЩО? ДЕ?КОЛИ?"

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: