Резюме від 16 жовтня 2013

Алла

Заместитель главного бухгалтера, 2 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Бердичів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Яремчук Алла Георгіївна

м.Бердичів, вул. Новоівнівська, буд. 23,кв.93
телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
д.н. 24.03.1982р.

Мета.

Заміщення вакантної посади бухгалтера.

Освіта.

У 1999 році закінчила Бердичівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №10.
У 2003 році завершила навчання в Бердичівському політехнічному коледжі за спеціальністю «Бухгалтерський облік» і здобула кваліфікацію бухгалтера.
У 2008 році успішно закінчила навчання в Міжрегіональній Академії управління персоналом і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Фінанси» та здобула кваліфікацію економіста, фінансового менеджера (диплом з відзнакою).

Трудова діяльність.

У 2004-2006рр., працювала оператором комп’ютерного набору в відділі з надання житлово-комунальних послуг Бердичівського міського виконавчого комітету Житомирської області.
З 2006-2013рр. – працювала фахівцем І категорії-бухгалтером відділу технічного нагляду управління житлово-комунального господарства Бердичівського міського виконавчого комітету Житомирської області . Також, займалась проведенням конкурсних торгів з державних закупівель.

Особисті якості.

Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, доброзичлива, комунікабельна, вмію аналізувати та логічно мислити. Маю практичний досвід роботи з комп’ютером. Шкідливих звичок не маю.

2013р.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: