Резюме від 18 квітня 2024 PRO

Oleksandr

Водій, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Водій автотранспортних засобів

з 10.2022 по нині (1 рік 7 місяців)
International Medical Corps, Київ (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Безпечно перевозити співробітників у різні пункти призначення в країні. Відвозити персонал до різних відділів та філіалів компанії та допомагати їм під час ліквідації надзвичайних ситуацій. Відповідає за всі навантаження на транспортні засоби, пов'язані з реагуванням на надзвичайні ситуації. Координується з командою матеріально-технічного забезпечення та персоналом стосовно речей, які необхідно відправити для заходів. Здійснює зв'язок з інспектором транспортної логістики з питань, пов'язаних з підтримкою експлуатації транспортних засобів, включаючи щоденні записи в журналах транспортних засобів і забезпечує очищення та заправку транспортних засобів. Переконується, що бортові журнали підписані відповідним пасажиром і належним чином заповнені. За потреби виконує дрібний механічний ремонт автомобіля. Негайно повідомляти менеджеру з логістики та безпеки про будь-які пошкодження автомобіля. Негайно повідомляти про будь-які проблеми, пов'язані з безпекою персоналу IMC або транспортних засобів Подавати звіти менеджеру з логістики та безпеки негайно після будь-якої аварії. Виконує будь-які інші обов’язки, призначені спеціалістом з логістики та координаторами логістики. Посилаючись до полісу транспортного засобу IMC для отримання додаткової інформації, водії повинні ознайомитися та підписати поліс транспортного засобу IMC при вступі до організації.



Автомобілі: Toyota Land Cruiser Prado, Toyota RAV-4, Toyota Hilux, Toyota Corolla, Skoda Kodiaq, Skoda Octavia A7, Hyundai Tucson, Hyundai H1,Hyundai Accent, Volkswagen Multivan T6, Volkswagen Amarok, Volkswagen Tiguan, Toyota Proace Verso, Subaru Forester, Suzuki Vitara, Nissan Qashqai, Ford Kuga, Ford Focus,

Водій

з 07.2022 по 10.2022 (3 місяці)
БФ "Право на Захист", Київська область (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Перевезення співробітників фонду з моніторингових візитами та юридичною допомогою постраждалим населеним пунктам Київської області.

Сімейний водій

з 11.2021 по 10.2022 (11 місяців)
НСК Олимпийский, ДП, Київ (Government organizations)

Автомобілі Mercedes Benz ML250, Lexus RX200t. Супровід дітей в школу та зі школи, гуртки. Виконання особистих доручень керівника.

Особистий водій, офісний водій

з 08.2016 по 11.2021 (5 років 3 місяці)
ТОВ "ВІ ЕФ КОНСАЛТИНГ СЕРВІСИЗ", Київ (Туризм)

Автомобілі Toyota Corolla (бензин), Skoda Octavia A5 (бензин), Volkswagen Passat CC (дизель), Volkswagen Transporter T5 (дизель), Volkswagen Caddy (дизель, бензин) Toyota Land Cruiser 200. Виконання службових та особистих доручень іноземного керівника, сімейний водій, робота з дітьми. Виконання функцій офісного водія, поїздки з співробітниками по місту Київ та Україні.

Водій-экспедитор

з 03.2016 по 07.2016 (4 місяці)
ТОВ "Веджи Ленд", Київ (Харчова промисловість)

автомобілі Mersedes Vito 110cdi з холодильною установкою та Audi A6 avant/ Доставка продукції по магазинах Києва, закупівля товарів на ринках та в магазинах, розвезення керівника з особистих та службових питань, робота з готівкою (закупівлі, розрахунок з клієнтами)

Помічник юриста

з 05.2011 по 02.2016 (4 роки 9 місяців)
ПП "Радник", Київ (Юриспруденція)

Договірна діяльність, реєстрація (перереєстрація) юридичних осіб та ФОП, відкриття (закриття) банківських рахунків, отримання свідоцтва про ПДВ

Офісний водій

з 02.2008 по 05.2011 (3 роки 3 місяці)
ТОВ "Світ-Формат", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Автомобілі Honda Stream та Honda Accord. Розвезення керівника з особистих та службових питань та офісних співробітників у Держ. органи, банки, підприємства тощо. міста Києва та України

Водій-експедитор

з 10.2006 по 01.2008 (1 рік 3 місяці)
ТОВ "Схід-ЛТД", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Автомобілі ІЖ-2717, ГАЗ 3302 (Газель) та ГАЗ 2705 (Газель) Доставка рибної продукції до супермаркетів та магазинів міста Києва та України. Робота з готівкою (розрахунок з клієнтами)

Охоронник

з 03.2005 по 09.2006 (1 рік 6 місяців)
ТОВ "ГП-2", Київ (Автобізнес та автосервіс)

Охорона паркінгу

Освіта

Білоцерківський Національний Аграрний Університет

Правознавство, Біла Церква
Вища, з 2005 по 2009 (4 роки)

ПТУ-7

Електро- газо- зварник,, Київ
Середня спеціальна, з 2000 по 2001 (1 рік)

Знання і навички

Користувач ПК PC User MS Word MS Excel Користувач Internet Internet User ABBYY FineReader ЛІГА:ЗАКОН

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Особистий автомобіль, 2007 Chevrolet Nubira/Lacetti універсал 1.8 газ/бензин. Відсутність шкідливих звичок. Біометричний закордонний паспорт. Права категорії "В" видано 05.2002, безперервний стаж водіння з 2006 року

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Водій
20000 грн, Київ

Водитель кат. В, С, С1
Київ

Водій-міжнародник
Київ

Водій
Київ

Водій
25000 грн, Київ

Персональний водій
30000 грн, Київ

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: