Резюме від 9 липня 2016

Іван

Адміністратор, бармен, офіціант, 4 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Дрогобич
Готовий працювати:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бармен-офіціант

з 04.2014 по 04.2016 (2 роки)
Готель-рестооран "Шопен", Львів (Готель-ресторан "Шопен")

Приготування напоїв (кава, чай, лимонад, коктейлі), замовлення товару у постачальників, касова дисцепліна, обслуговування гостей (банкетів), виконував обов'язки адміністратора

Адміністратор ресторану

з 10.2013 по 02.2014 (4 місяці)
«Київська Русь-Буковель» (Готельно-ресторанний бізнес)

Підготовка до відкриття готель-ресторан «Київська Русь-Буковель». Складання договорів з постачальниками алкогольних та безалкогольних товарів, набір персоналу (офіціантів, барменів). Організація обслуговування та підготовка залів для Банкетів. Складання меню, технології приготування напоїв та калькуляційні карти.

Бармен-официант

з 05.2007 по 08.2013 (6 років 3 місяці)
"ТзОВ "Ріксос - Прикарпаття" (Готельно-ресторанний бізнес)

Кращий працівник 2010 року, 2 рази кращий місяця! пройшов курси молодого бариста, курси бармена по класичних наливів! Знання вин, міцних спиртних напоїв і приготовання коктейлів відомих і не тільки

Освіта

Вище професійне Училище № 19

Оператор комп'ютерного набору, Дрогобич
Середня спеціальна, з 2003 по 2006 (2 роки 8 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Музичне училище ім. Василя Барвінського м. Дрогобич

2005, 3 роки

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS PowerPoint Internet Explorer

Знання мов

  • Польська — середній
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Професійні навички:
Вільне спілкування з гостями як українською так і російською мовами! Професійне обслуговування банкетів! Знання молодого бариста - робота з різними сортами кави , приготування якісного капучіно , лате , мокіято та різні кавові коктелі! Пройшов курси по підвищенню кваліфікації "класичні наливи" - отримавши свідотсво бармен 4-го розряду. Пройшов тренінги по виннам (Країни, регіони, сорти винограду).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: