Резюме від 25 січня 2024

Руслан

Математик-биомеханик

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

Користувач Internet Adobe InDesign Уміння аналізувати Написал ряд научных статей для мировых журнало по криптографии Дизайн

Додаткова інформація

Pезюме

Я, Скуратовський Р. В., проживаю в місті Києві. Після закінчення 8-го классу спеціазованої школи номер 208, навчався в Київському технікумі радіоприладобудування, працював оператором і програмістом, потім (1998 р.) вступив на спеціальністm математикафізико-математичного факультету Київського. Під час навчання в ньому опублікував 2 наукові роботи, займав призові місця в факультетських олімпіадах.
Назви опублікованих робіт:
“Комбінована –адична система числення та деякі математичні об’єкти з нею пов’язані.”
“Фрактальні властивості розподілу випадкової величини, двійкові цифри якої утворюють складний ланцюг Маркова.”
Після закінчення (бакалавара) фізико-математичного факультету з середнім балом 4,95 я продовжив навчання (y 2004 p.) вступивши до магістатури в НАУКМА (Києво-Могилянська Академія) на факультет інформатики на спеціальність Інтелектуальні системи прийняття рішень, навчаючись там також займався наукою переважно прикладною алгеброю. Програмую в мат. пакеті GAP. Після закінчення вступив в аспірантуру на механіко-математичний факультет КНУ ім. Тараса Шевчанка на спеціальність алгебра і теорія чисел під час навчання в аспірантурі склав всі кандидатські іспити на відмінно в тому числі два додаткові іспити з Дискретної математики і Геометрії, крім того написав ряд статей.
”Твірні і мінімальна система співвідношень для ітерованого вінцевого добутку силовських підгруп груп підстановок Sn.”
”Твірні і мінімальна система співвідношень для вінцевих добутків довільних груп.” Опублікована в УМЖ.
“Ідеали особливостей плоских кривих типу W.” Опублікована в УМЖ.
“Фрактальна рекурсивна функція гіперекспоненційного росту”
“Особливості Ідеали особливостей кривих типу E.” Опублікована в УМЖ.
”Козображення для вінцевого добутку знакозмінних груп”
“ Cubic rings” ADM (Algebra and Discrete mathematics).
“Особливості плоских алгебраїчних кривих типу N.” Вісник КНУ ім. Тараса Шевченка, серія фізико-математичні науки 2012р.
“Методи побудови нормального базису скінченного поля.” Вісник КНУ ім. Тараса Шевченка, серія механіка-математика 2011р.
“Нормальні підгрупи ітерованого вінцевого добутку груп підстановок”.
“Методи таймерного шифрування” УСИМ 2012г. №5.
“Метод швидкого таймерного кодування текстів” опублікована в журналі Кібернетика і Системний аналіз 2013р. №1, ст 154- 161.
“Метод расчет позиции и напряженности в ревизионном параацетабулярном компоненте эндопротеза тазоберенного сустава” Кибернетика и вычислительная техника, 2012г., ст. 20-30.
“Модернезированный метод Шенкса с упорядоченными блоками” Наукові Вісті НТУУ КПІ. 2013р.

Працював в Науково Дослідній Частині (НДЧ) факультету кібернетики на посаді інженера – математика, що веде НДР по аналізу надійності захисту інформації. Вивчав закордонні статті і стандарти по захисту інформації. Пропонував свої розробки. Після припинення фінансування даного наукового напрямку, який відбувся разом з тотальним скороченням фінансування НДЧ університету, в межах факультету я зайнявся освітньою діяльністю – підготовкою олімпіадних задач для школярів і студентів та викладанням, підготовкою команд олімпіадників з ліцеїв міста Києва. Мої учні займали призові місця на міських олімпіадах і конкурсі МАН. Працював у школах і ліцеях зокрема в Політехнічному Ліцеї НТУУ “КПІ”.
Викладаю математику, прикладну математику і алгоритми та програмування. Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).

Інші резюме цього кандидата

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: