Резюме від 28 січня 2007

Виктор

Экономист, менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Миколаїв

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме

Катеринич Вiктор Вiкторович

Контактний телефон: моб. (8 097) 245-77-96.

Дата народження: 9 травня 1984 р.


Освiта:
У 2006 роцi отримав диплом магiстра з вiдзнакою Миколаївського державного гуманiтарного унiверситету iм. Петра Могили (комплексу „Києво-Могилянська Академiя”) за спецiальнiстю “Фiнанси”.

Досвiд роботи:
З серпня 2006 р. по теперiшнiй час працюю у Першому вiддiленнi у м. Миколаїв АТ „IНДЕКС-БАНК” на посадi провiдного спецiалiста вiддiлення.

Володiння мовами:
Шукраїнська – рiдна мова;
Шросiйська – вiльно;
Шанглiйська – розмовний рiвень;
Шнiмецька – початковий рiвень.

Володiння комп’ютером: вiльно на рiвнi користувача (MS Office, E-mail, Internet), основи мови програмування Pascal.

Основнi досягнення:
У травнi 2006 р. став учасником „Третього ольвiйського форуму” молодих науковцiв, де зайняв 1 мiсце в номiнацiї „Best presentation” у рамках Case Studies Workshop. У квiтнi 2006 р. брав участь в конференцiї молодих науковцiв, що проводилася в НУК iм. Адмiрала Макарова, за її результатами текст доповiдi „Розвиток венчурного фiнансування в Українi” було надруковано у збiрнику конференцiї. 2003 р. взяв участь у IV Всеукраїнському конкурсi „Молода економiка” та отримав сертифiкат його учасника.
Загальноосвiтню школу закiнчив iз золотою медаллю (середнiй бал атестату становить 11,9). Протягом навчання в школi у 8-11 класах щорiчно займав призовi мiсця на обласних предметних олiмпiадах з iсторiї та англiйської мови. У 2000 роцi став переможцем обласного етапу Мiжнародного конкурсу знавцiв української мови, отримавши диплом II-го ступеня, та взяв участь у заключному етапi конкурсу. 1999-го року вступив до Миколаївського обласного вiддiлення МАНу (Малої Академiї Наук), секцiя iноземної фiлологiї (тема наукової роботи — “Особливостi перекладу фразеологiчних одиниць з англiйської на українську мову”).

Додаткова iнформацiя:
У вереснi-листопадi 2004 року пройшов курс психологiчних тренiнгiв, направлених на покращення комунiкативних здiбностей.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: