- PRO
Олег
Офіціант, бармен, менеджер, 70 000 грн
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 39 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу, Facebook та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/2117141/
Досвід роботи
Бар-менеджер
з 12.2024 по 04.2025
(4 місяці)
JagerPiontBar, Драгобрат (Готельно-ресторанний бізнес)
З командою Snigtravel взяли в оренду готель на зимній сезон в якому облаштували тематичний бар під івенти. Обов'язків було багато!
Офіціант
з 05.2024 по 12.2024
(7 місяців)
Ресторан "Самна", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Бар-менеджер
з 12.2023 по 04.2024
(4 місяці)
JagerPointBar, Драгобрат (Готельно-ресторанний бізнес)
З командою Snigtravel взяли в оренду готель на зимній сезон. Обов'язків було багато!
Офіціант
з 10.2021 по 11.2023
(2 роки 1 місяць)
Ресторан "Lucky" (Goodwine), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант
з 07.2021 по 10.2021
(3 місяці)
Ресторан "Saperavi", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер
з 11.2019 по 05.2021
(1 рік 6 місяців)
Ресторан "Rich", Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший офіціант, бармен
з 05.2015 по 01.2016
(8 місяців)
Заміський комплекс "Батерфляй", Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант-бармен
з 06.2012 по 09.2012
(3 місяці)
ресторан "Корчма" м. Судак, Судак (Готельно-ресторанний бізнес)
Врятував ресторан від пожежі!
Офіціант-бармен
з 06.2011 по 09.2011
(3 місяці)
ресторан "Шинок" м.Судак, Судак (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший офіціант
з 08.2008 по 10.2012
(4 роки 2 місяці)
ресторан "Буржуй", Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший офіціант, бармен
з 04.2007 по 07.2008
(1 рік 3 місяці)
готельний комплекс "Поділля", Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
Вінницький національний технічний університет
Автомобілі і транспортний менеджмент, Вінниця
Вища, з 2004 по 2010 (6 років)
Отримав ступінь магістра
Додаткова освіта та сертифікати
За свою кар'єру, відвідав безліч тренінгів, курсів з підвищення кваліфікації у сфері продажів та комунікації з гостями.
2008
Підготовка барменів-офіціантів для роботи на круїзному лайнері по програмі IBA
2020
Світ вина, його історія та основи виробництва
2021
Культура гастрономії, смаку та поєднання їх. Створення гастрономічних пар, ідеальне поєднання їжі з напоями
2022
Різноманітність алкогольних напоїв, історія виробництва, міксологія. Курс по програмі IBA
2020
Знання і навички
- Висока працездатність
- Комунікабельність
- Ввічливість
- Топ продажник
- Стресостійкість
- Знання ресторанного етикету
- Здатність до навчання
- Доброзичливість
Знання мов
- Іспанська — початковий
- Англійська — середній
Рекомендації
-
Скачков Віталій Володимирович
Директор "Lucky", Ресторан "Lucky"
Контактні дані приховані -
Борисов Станіслав Сергійович
Шеф Сомельє, Ресторан "Lucky"
Контактні дані приховані
Додаткова інформація
Досвідчений офіціант/адміністратор з понад 10-річним стажем роботи у преміум ресторанах країни, якого відрізняє комунікабельність та відповідальність. Чудово розуміюсь в алкогольних напоях та вмію створювати ідеальні гастрономічні пари під індивідуальний смак гостей. Люблю свою роботу та насолоджуюсь спілкуванням з людьми, добре відчуваю їхні настрої та потреби. Уникаю участі в ресторанних плітках та з легкістю розв'язую конфліктні ситуації. Здатний досягати високої якості обслуговування та залучення повторних клієнтів завдяки моїм професійним навичкам.
У вільний час займаюсь саморозвитком, читаю безліч різноманітної літератури. Люблю активний відпочинок та екстремальні види спорту, такі як сноуборд, вейкборд та серфскейт.
Займаюсь плаванням, катаюсь на велосипеді.
Поєдную свою кваліфікацію з хобі, як член команди "Snigtravel". Разом ми організовуємо поїздки в гори, сноуборд фестивалі та благодійні заходи, які скеровані на розвиток культури екстремальних видів спорту.
Мої попередні роботодавці були дуже задоволені моєю високою працездатністю, професіоналізмом та здатністю досягати бажаного результату. Я впевнений, що мій досвід та професійні навички дозволять мені зробити значний внесок в розвиток вашого закладу.
Схожі кандидати
-
Бар-менеджер
Київ -
Оператор чата
Київ, Чернігів , ще 4 міста -
Менеджер з туризму
30000 грн, Київ -
Direct-менеджер
15000 грн, Київ -
Менеджер ресторану, керуючий, аудитор
40000 грн, Київ -
Офіціант
40000 грн, Київ