Резюме від 4 березня 2024

Марія

Начальник відділу контролю якості

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу контролю якості

з 07.2021 по нині (2 роки 10 місяців)
АТ Житомирські ласощі, Житомир (Харчова промисловість)

- організація проведення робіт по контролю якості готової продукції та напівфабрикатів згідно діючої нормативної документації, а також правильності зберігання в підрозділах підприємства і на складах напівфабрикатів та готової продукції;
- організація моніторингу готової продукції згідно затвердженого графіка контролю готової продукції за показниками безпеки;
- контроль за періодичністю проведення необхідних досліджень готової продукції ;
- участь у роботі дегустаційної комісії ;
- участь у розробці та затвердженні макетів споживчого та транспортного маркування;
- участь у розробці та впровадженні систем управління якістю та безпечності харчових продуктів;
- організація сертифікації Халяль та участь у проведені сертифікаційних робіт;
- робота зі зверненнями споживачів, аналізування виникнення невідповідностей та розробка корегувальник дій по їх усуненню;
- встановлення термінів придатності готової продукції. Організація подовження термінів готової продукції, при потребі, у сторонніх лабораторіях;
- організація роботи по контролю відвантажень продукції та забезпечення необхідних супровідних пакетів документів на відвантаження продукції;
- складання періодичної звітності про якість продукції, що випускається;
- керування працівниками відділу;
- здійснення вибіркового контролю за особистою гігієною працюючих, санітарним станом виробничих приміщень, обладнання та виконання вимог базових програм;
- робота в електронній системі 1C відповідно до зони повноважень.

Інженер з якості

з 06.2018 по 06.2021 (3 роки)
ЗАТ Житомирські ласощі, Житомир (Харчова промисловість)

- проведення вибіркових дослідженнь готової продукції та напівфабрикатів за фізико-хімічними показниками у виробничих підрозділах , здійснення розрахунків за результатами досліджень , опис одержаних результатів;
- контроль за дотриманням технологічних інструкцій та рецептур при виготовленні продукції на всіх етапах виробництва;
- контроль загортки, упаковки, фасування, транспортної тари та транспортного маркування;
- контроль відповідностей маси нетто згідно допустимих відхилень згідно вимог НД;
- контроль відповідності повноти інформації на етикеті та маркуванні;
- контроль готової продукції при відвантаженні на експорт та по Україні;
- слідкування за дотриманням на складах готової продукції режимів зберігання продукції та за санітарним станом приміщення та транспортних засобів для перевезення продукції.

Техник-лаборант

з 03.2014 по 08.2015 (1 рік 5 місяців)
ТДВ Житомирські ласощі, Житомир (Харчова промисловість)

- здійснення органолептичного контролю якості сировини та напівфабрикатів;
- контроль напівфабрикатів та готової продукції за органолептичними та фізико-хімічними показниками у процесі виробництва;
- постійний контроль за дотриманням технологічних інструкцій та рецептур на всіх етапах виробництва, вживання заходів по усуненню виявлених недоліків;
- проведення розрахунків за результатами досліджень , опис одержаних результатів , складання висновків щодо відповідності готової продукції , напівфабрикатів ;
- здійснення контролю відповідності маркування;
- контроль справності засобів вимірювальної техніки;
- проведення лабораторних аналізів сировини, напівфабрикатів та готової продукції.

Освіта

Житомирський державний університет ім. І. Франка

Природничий факультет, спеціальність хімія, Житомир
Вища, з 2009 по 2014 (5 років)

Знання і навички

MS Office Користувач ПК Користувач Internet Email Робота з оргтехнікою Робота з факсом Робота зі сканером Робота з ксероксом Поштовий клієнт

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Секушина Марія Володимирівна

Дата народження: 19.07.1992 рік

Сімейний стан: одружена

Адреса фактичного проживання: м. Житомир

Моб. телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:

2009 – 2013 - Житомирський державний університет імені Івана Франка, природничий факультет, спеціальність: хімія, кваліфікаційний рівень: бакалавр;
2013 – 2014 - Житомирський державний університет імені Івана Франка, природничий факультет, спеціальність: хімія і біологія, кваліфікаційний рівень: спеціаліст;

Особисті якості:

- Активна життєва позиція, цілеспрямованість;
- Організаторські якості, комунікабельність;
- Відповідальність, оперативність, оптимізм;
- Креативність, ініціативність, пунктуальність;
- Легко навчаюсь.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: