Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2154664/

Менеджер ВЭД, экономист, 2 200 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Черкаси
Готовий працювати:
Дистанційно, Черкаси

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кассир-продавец

з 05.2011 по 09.2011 (4 місяці)
M'Cdonalds Enterprises (Готельно-ресторанний бізнес)

Работа в рамках летнего студенческого проекта Work&Travel (Mc'Caffe) - обязаности: прием и выдача заказов, приготовление кофейных напитков, кассовые операции, общение с клиентами.

Додаткова інформація

Прізвище, ім'я, по-батькові: Терлига Олена Василівна
Дата народження: 4.03.1991 р. (22 роки)
Місто проживання: Черкаси
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта: вища повна

Ціль: стати співробітником компанії, яка займається міжнародною діяльністю та динамічно розвивається для розвитку та втілення своїх знань та навичок.

Досвід роботи:
Досвід роботи в Америці в рамках літнього студентського проекту в міжнародній компанії - сфера продажів - протягом 4 місяців 2011 р.
Робота в Черкаському обласному земельному управлінні – обробка земельних актів.
Робота в Укрсиббанку – кредитний консультант (3 місяці).

Освіта:
У 2008 р. закінчила черкаську спеціалізовану школу №3 зі срібною медаллю.
Закінчила в 2013 р. Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького за спеціальністю "Міжнародна економіка", кваліфікація спеціаліста з міжнародної економіки, економіста. Диплом з відзнакою.

Додаткова освіта:
Курси англійської мови в Черкасах - 3 місяці.

Професійні навички:
Наявність досвіду в оформленні кредитних договорів, упевнений користувач ПК (MS Word, Excel, Power Point, Internet), досвід взаємодії та спілкування з іноземними споживачами.

Мови:
Володію українською, російською мовою. Також володію англійською мовою на розмовному рівні.

Особисті якості:
Урівноважена, комунікабельна, відповідальна, стресостійка, вимоглива, доброзичлива, вмію аналізувати та логічно мислити, вмію швидко знаxодити найкраще рішення для будь-якої ситуації, здатна швидко навчатись та засвоювати інформацію, маю організаторські та творчі здібності (закінчила художню школу). Є прагнення до самовдосконалення та професійного зростання.

Додаткова інформація:
Наявність закордонного паспорта, водійські права категорії "В", без шкідливих звичок, хобі – рукоділля, читання, кулінарія.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: