Резюме від 30 квітня 2024 PRO

Леся

Фахівец з якості

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер з нормування праці

з 01.2021 по 02.2022 (1 рік 1 місяць)
Анег, Київ (Будівельна промисловість, деревообробка)

-Внесення та розрахунок виробітку за зміну працівників(Excel).
-Внесення матеріалів в програму(з креслень) для закупівлі на виробництво.

Контролер служби якості.

з 09.2016 по 07.2019 (2 роки 10 місяців)
ПАТ Укрпластик, Київ (Видавництво, поліграфія)

-Робота з газовим хроматографом Agilent Technologies
(підготовка зразків проб,обробка результатів, заміна балонів).
-Контроль якості виготовленої продукції виробництва згідно НД.
-Проведення лабораторних випробувань напівфабрикатів (активація,відносне подовження та міцність при розриві плівки, міцність зварювального шву, розшарування між плівками після ламінації).
-Робота на спектрофотометрі. Визначення відхилення кольорового тону друкованого зразку від еталонного.
-Визначення кислотності холодного клею на приборі рН-метр.
-Ведення електронних баз данних
(заповнення електронних журналів).

Контролер відділу технічного контролю

з 07.2015 по 08.2016 (1 рік 1 місяць)
Фармак, Київ (Хімічна промисловість, фармацевтика)

-Проведення відбору репрезентативних зразків готової продукції з метою проведення контролю якості на фізико-хімічні показники в лабораторії.
-Перевірка нанесення інформації на упаковку,інструкцію, номеру серії, дату споживання згідно нормативної документаціїї(МКЯ, АНД).
-Проведення зовнішнього огляду продукції на складі.
-Реєстрація та формування протоколів.
- Списання відібраних зразків в програмі ''Сфера 5''.

Контролер харчової продукції.

з 10.2007 по 01.2014 (6 років 3 місяці)
ПАТ "Київська кондитерська фабрика"Рошен"., Київ (Харчова промисловість)

-Контроль якості готової продукції згідно ГОСТ, ТУ,ДСТУ.
-Контроль якості упаковки, загортки готової продукції.
-Складання результатів огляду на брак продукції.
-Контроль нанесення реквизитів на транспортну маркировку.
-Ведення журналів.
-Мониторинг температури та відносної вологості в лабораторії та виробничих цехах.
-Знання етапів технологічного виробництва.
-Дотримання норм санітарії та гігієни в цеху.
-Проведення фізико-хімічних аналізів (масова частка вологи начинок, в’язкість начинок, ступінь подрібнення шоколадних мас).
-Визначення в'язкості шоколадної маси, начинок на приладі віскозиметер ротаційний.

Освіта

Національний університет харчових технологій.

Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів., Київ.
Вища, з 2003 по 2007 (3 роки 9 місяців)

Київський техникум громадського харчування.

Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів..Технология хлеба, кондитерских, макаронных изделий и харчоконцентратов.., Киев.
Середня спеціальна, з 2000 по 2003 (2 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Вище професійне училище №33 м. Києва,манікюрник.

2015,4 місяці.

Знання і навички

Користувач Internet MS PowerPoint Windows Email OpenOffice

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

В сфері забезпечення якістю працюю 12 років.Відповідальна , вмію знаходити контакти з різними типами людей, працювати з великим обсягом інформації, легко та швидко навчаюсь новому.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: