Леся
Фахівец з якості
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 41 рік
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/2155785
Досвід роботи
Інженер з нормування праці
з 01.2021 по 02.2022
(1 рік 1 місяць)
Анег, Київ (Будівельна промисловість, деревообробка)
-Внесення та розрахунок виробітку за зміну працівників(Excel).
-Внесення матеріалів в програму(з креслень) для закупівлі на виробництво.
Контролер служби якості.
з 09.2016 по 07.2019
(2 роки 10 місяців)
ПАТ Укрпластик, Київ (Видавництво, поліграфія)
-Робота з газовим хроматографом Agilent Technologies
(підготовка зразків проб,обробка результатів, заміна балонів).
-Контроль якості виготовленої продукції виробництва згідно НД.
-Проведення лабораторних випробувань напівфабрикатів (активація,відносне подовження та міцність при розриві плівки, міцність зварювального шву, розшарування між плівками після ламінації).
-Робота на спектрофотометрі. Визначення відхилення кольорового тону друкованого зразку від еталонного.
-Визначення кислотності холодного клею на приборі рН-метр.
-Ведення електронних баз данних
(заповнення електронних журналів).
Контролер відділу технічного контролю
з 07.2015 по 08.2016
(1 рік 1 місяць)
Фармак, Київ (Хімічна промисловість, фармацевтика)
-Проведення відбору репрезентативних зразків готової продукції з метою проведення контролю якості на фізико-хімічні показники в лабораторії.
-Перевірка нанесення інформації на упаковку,інструкцію, номеру серії, дату споживання згідно нормативної документаціїї(МКЯ, АНД).
-Проведення зовнішнього огляду продукції на складі.
-Реєстрація та формування протоколів.
- Списання відібраних зразків в програмі ''Сфера 5''.
Контролер харчової продукції.
з 10.2007 по 01.2014
(6 років 3 місяці)
ПАТ "Київська кондитерська фабрика"Рошен"., Київ (Харчова промисловість)
-Контроль якості готової продукції згідно ГОСТ, ТУ,ДСТУ.
-Контроль якості упаковки, загортки готової продукції.
-Складання результатів огляду на брак продукції.
-Контроль нанесення реквизитів на транспортну маркировку.
-Ведення журналів.
-Мониторинг температури та відносної вологості в лабораторії та виробничих цехах.
-Знання етапів технологічного виробництва.
-Дотримання норм санітарії та гігієни в цеху.
-Проведення фізико-хімічних аналізів (масова частка вологи начинок, в’язкість начинок, ступінь подрібнення шоколадних мас).
-Визначення в'язкості шоколадної маси, начинок на приладі віскозиметер ротаційний.
Освіта
Національний університет харчових технологій.
Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів., Київ.
Вища, з 2003 по 2007 (3 роки 9 місяців)
Київський техникум громадського харчування.
Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів..Технология хлеба, кондитерских, макаронных изделий и харчоконцентратов.., Киев.
Середня спеціальна, з 2000 по 2003 (2 роки 9 місяців)
Додаткова освіта та сертифікати
Вище професійне училище №33 м. Києва,манікюрник.
2015,4 місяці.
Знання і навички
Знання мов
- Російська — вільно
- Українська — вільно
Додаткова інформація
В сфері забезпечення якістю працюю 12 років.Відповідальна , вмію знаходити контакти з різними типами людей, працювати з великим обсягом інформації, легко та швидко навчаюсь новому.
Схожі кандидати
Контролер якості харчової продукції
30000 грн, Київ
Інженер з якості, начальник ВТК
Київ, Івано-Франківськ, Харків
Інженер з якості
Київ
Інженер з якості
Київ
Фахівець з якості
20000 грн, Київ