Резюме від 14 січня 2014

Никитин

Руководитель филиала, менеджер, инженер, металлург, технолог, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто проживання:
Маріуполь
Готовий працювати:
Донецьк, Маріуполь

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Нікітін Максим Олександрович
Особисті дані:
Дата народження: 19.02.1990
Сімейний стан: не одружений
Громадянство: Україна
Домашня адреса: Луганська область, місто Алчевськ, вулиця Гмирі 26-85
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: makcumHYPERLINK "mailto:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)".HYPERLINK "mailto:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)"[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета:
Працевлаштування на стабільне підприємство, набуття професійного досвіду, кар’єрне зростання.
Освіта:
2005-2009 р. - Індустріальний технікум Донбаського державного технічного університету (ІТ ДонДТУ), Обробка металів тиском, молодший спеціаліст технік-технолог.
За час навчання була освоєна професія нагрівальника слябів для прокатки товстих листів в методичних нагрівальних печах і був присвоєний IV розряд за цією спеціальністю.
На відмінно захистив диплом на тему: Поліпшення комплексу механічних властивостей товстих листів на стані 3000 ПАТ «АМК» із застосуванням контрольованої прокатки (Установка контрольованого охолодження - УКО).
2009-2013 р. – Донбаський державний технічний університет (ДонДТУ), Обробка металів тиском, інженер-металург.
Знання технологічних процесів та устаткування прокатних цехів.
На відмінно захистив диплом на тему: Поліпшення комплексу механічних властивостей товстих листів на стані 3000 ПАТ «АМК» шляхом термопластичної обробки (реконструкція листоправильної машини №1 в агрегат ТПО).
Досвід роботи:
2009-2013 р. - Керівник філії фан-клубу ФК "Металург" Донецьк в Алчевську (займався організацією поїздок на футбольні матчі донецького Металурга. Є досвід роботи з великою кількістю людей).
2013-п.ч. – ПАО МК «Азовсталь», правильник прокату та труб рельсобалочного цеху;
Знання мов:
Російська мова – високий, українська – віще середнього, англійська – середній.
Навички роботи з комп'ютером і оргтехнікою:
Просунутий користувач ПК, Internet і комп'ютерних програм Microsoft Word, Microsoft Excel. Непогано розбираюся в сучасній техніці, комп'ютерах і гаджетах.
Особисті досягнення:
З шкільних років займався спортом, зокрема баскетболом (понад 7 років). Брав участь у всіляких змаганнях різних рівнів. Є багато грамот і нагород. Найбільшим досягненням вважаю завойоване 3 місце по баскетболу на III студентській спартакіаді в місті Запоріжжя (2008 рік), яка проводиться за підтримки профспілки металургів і гірників України. Дуже люблю футбол, настольний теніс та інші виду спорту.
Додаткові відомості:
Є водійське посвідчення категорії В (отримав в 2013 році).
Комунікабельний, цілеспрямований, відповідальний, охайний, витривалий, порядний, чесний, ввічливий, вмію орієнтуватися на карті і на місцевості, вмію вибирати найкоротші маршрути, вмію керувати і знаходити спільну мову в колективі. Є бажання працювати і розвиватися на потужному і стабільному підприємстві.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: