Резюме від 25 травня 2014

Ярослав

Младший экономист отделения, 3 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме
Якубенко Ярослав Васильович
Дата народження: 16.06.1990 р.
М. Київ, вул. Ст. Олійника 19
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
е-мail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Сімейний стан: одружений
Вимоги та очікування від роботи
Знайти цікаву роботу, мати можливість розвиватись, отримувати моральне та матеріальне задоволення від роботи. Очікувана заробітна плата в місяць після випробувального терміну – від 3500 грн.
Освіта базова вища
01.09.05 – 30.06.08 – Київський Радіомеханічний технікум, за роки навчання перейменувався на Київський Радіомеханічний коледж. Денна форма навчання. Диплом молодшого спеціаліста. Спеціальність: Економіка підприємства.
01.09.08 – 29.02.12 – Національний аваційний університет. Заочна форма навчання. Диплом бакалавра. Спеціальність: Економіка підприємства.
01.09.12 – 30.06.13 – Національний аваційний університет. Заочна форма навчання. Диплом спеціаліста. Спеціальність: Економіка підприємства.

Досвід роботи
01.08.08 – 01.12.08 – працював провідним економістом на підприємстві «Київський радіозавод». Був звільнений за власним бажанням.
02.12.08 – 010.02.10 – працював кур’єром на підприємстві «Інформаційні технології-2». Був звільнений за власним бажання.
15.02.10 – 31.03.11 – ТОВ «Ават Трейд». Одна з найбільших дистрибуцій них компаній, яка входить в холдинг Баядера Груп – лідера на ринку лікеро-горілчаних виробів. Оператор ЕОМ відділу логістики. Основні обов’язки: перевірка та коригування замовлень, підготовка повного пакету документів з урахуванням внутрішніх вимог фірми.
01.04.11 – 21.07.11 – ТОВ «Ават Трейд». Одна з найбільших дистрибуцій них компаній, яка входить в холдинг Баядера Груп – лідера на ринку лікеро-горілчаних виробів. Переведений на посаду старшого оператора ЕОМ відділу логістики. Основні обов’язки: перевірка та коригування замовлень, підготовка повного пакету документів з урахуванням внутрішніх вимог фірми. Переведений на фірму ТОВ «Баядера Логістик».
22.07.11 – 28.08.13 – ТОВ «Баядера Логістик». Одна з найбільших дистрибуцій них компаній, яка входить в холдинг Баядера Груп – лідера на ринку лікеро-горілчаних виробів. Оператор ЕОМ відділу логістики. Основні обов’язки: перевірка та коригування замовлень, підготовка повного пакету документів з урахуванням внутрішніх вимог фірми. Був звільнений за власним бажання.
Знання іноземних мов: Українська – рідна. Російська ( розмовна, читання, письмо), англійська ( читання, письмо, розмовна, трішки зі словником)
Навички роботи з комп’ютером: Високий рівень володіння Word, Excel, різні інтернет браузери, 1С:бухгалтерія (8,2 версія)
Інтереси, хобі, захоплення: Малювання, подорожі, туризм, книги, музика, спорт.
Сильні сторони: Відповідальний, активний, комунікабельний, зібраний, пунктуальний, цілеспрямований, дисциплінований, наполегливий, не конфліктний, маю здатність до швидкого навчання.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: