Резюме від 2 лютого 2007

Віра

Журналіст, кореспондент,

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Рівне
Готовий працювати:
Київ, Львів, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Шукаю роботу журналіста, кореспондента, диктора, ведучої радіопрограм.
Сімейний стан: незаміжня.
Освіта: вища. У 2006 році закінчила Рівненський державний гуманітарний університет, факультет української філології, форма навчання: заочна. Спеціальність: вчитель української мови, літератури, зарубіжної літератури та практичний психолог в закладах освіти.
Вільно володію українською та російською мовами. Базові знання з англійської мови: можу читати і перекладати зі словником.
Маю навички роботи з комп'ютером на рівні користувача.
З липня 2006 до лютого 2007 року працювала в медіа-агенції «Кієвлянінъ» на посаді редактора каналу «Духовність». Була автором та ведучою кількох радіопрограм, зокрема про історію церкви, мовні проблеми, видатних особистостей. Також вела щоденну програму «Календар».
З листопада 2004 до листопада 2005 року працювала в Рівненській редакції міськрайонного радіомовлення «Радіо-Шанс» на посаді диктора. Нерідко виконувала обов'язки кореспондента, а також займалась підготовкою матеріалу до ефіру.
Серед власних професійних якостей можу відзначити комунікабельність, вміння працювати в команді, творчий підхід до роботи.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: