Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 21 березня 2024

Олександр

Агроном-менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Херсон

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

Водійські права кат. B Вирощування с/г культур

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Резюме: Гречка Олександр Віталійович мета: Отримання роботи на посаді: агроном, менеджер з продажу, керівник с / г напрямку, заступник керівника. Особисті дані: Вік: 52 роки; Сімейний стан: одружений. Адреса проживання: м Херсон, Телефон: моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Освіта: 1993 р. Херсонський Державний Аграрний Університет,
спеціальність - агрономія,
кваліфікація - вчений агроном. Досвід роботи:
2019 р. - 2020 р. - тов "Євроферт" м. Херсон, агроном. (добрива).

2018р. — тов ,,Укравіт'' м. Херсон, менеджер з реалізації ЗЗР та добрив.
2014 р. - 2017р. Агроном в господарствах Білозерського р-ну Херсонської обл. 2013 р. ТОВ «Хімагромаркетинг» м. Київ, м. Херсон (бренд - менеджер з мікродобрив та СРР): - Створення мережі по реалізації продуктів компанії в довіреному регіоні; - Пошук компаній-партнерів; - Оформлення договорів та первинної документації; - Проведення навчання менеджерів компанії щодо впливу на рослини і використання мікродобрив і СРР; - Закладка і контроль виробничих випробувань і якості використання продуктів компанії в агропідприємствах різних форм власності; - Контроль дебіторської заборгованості та логістики.
2009 - 2012 рр. ПП «Стелс - Ойл», ТОВ «Агрі Сол» (ексклюзивний дистрибутор «Valagro») - менеджер: - Проведення консультацій кінцевих с / г споживачів, а також регіональних представників з питань застосування, дозувань і впливу на рослини мікродобрив і СРР; - Розробка індивідуальних систем удобрення та стимуляції рослин за видами і умов вирощування; - Логістика доставки ТМЦ; - Моніторинг ринку мікродобрив та стимуляторів, а також пошук ринків збуту продукції; - Напрацювання клієнтської бази компанії; - Проведення переговорів, укладання договорів, формування дилерської мережі; - Виконання плану продажів; - Контроль дебіторської заборгованості. 2008 р. ТОВ "Украгроком" (ЗЗР, добрива, насіння) м. Херсон, менеджер: - Прямі продажі продуктів компанії; - Проведення консультацій для клієнтів, з питань застосування, дозувань і впливу на рослини продуктів компанії (насіння основних с / г культур, засобів захисту рослин, мінеральних добрив); - Підбір насіннєвого матеріалу с / г культур щодо умов вирощування; - Розробка індивідуальних систем захисту рослин, добрив), - Моніторинг ринку насіння, ЗЗР, добрив; - Напрацювання клієнтської бази компанії; - Ведення первинної бухгалтерії, - Контроль дебіторської заборгованості.
2004 - 2007 рр. ТОВ ДП «Флемінг - Вендельн, Україна» (100% іноземних інвестицій) м. Херсон, менеджер: - Закупівля с / г продукції (зерно та олійні культури) у підприємств і господарств регіону; - Укладання договорів на постачання і реалізацію зерна; - Моніторинг цін на с / г продукцію на зерновому ринку України; - Укладання договорів на реалізацію каліброваного насіння та ядра соняшнику; - Розвиток мережі роздрібної та оптової торгівлі дрібної фасовки калібровки та ядра; - Ведення первинної документації і логістика.
2001 - 2003 рр., 1994 - 1996 рр. - головний агроном в господарствах Новотроїцького р-ну Херсонської обл. - Управління підрозділами галузі рослинництва в господарстві; - Складання технологічних карт вирощування с / г культур; - Складання сівозмін та ведення «Книги історії полів»; - Розробка і впровадження систем захисту рослин та добрива; - Контроль за проведенням технологічних операцій з обробки грунту; - Контроль за використанням насіннєвого матеріалу, засобів захисту рослин та добрив; - Розробка і впровадження у виробництво технологій підвищення родючості грунту.
1996 - 2000 рр. Новотроїцьке районне управління с / г і продовольства, агроном: - контроль природоохоронних заходів у господарствах району; - Контроль структури посівних площ і технології вирощування с / г культур;

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: