Сергій
Технолог харчової промисловості, 35 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 33 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/2194935
Досвід роботи
Начальник виробництва
з 10.2023 по нині
(7 місяців)
Nashe, Київ (Харчова промисловість)
- планування та організація процесу постачання сировини, матеріалів та устаткування для виробництва;
- забезпечення оптимальних запасів на складах, уникнення дефіциту або перевищення запасів;
- взаємодія з постачальниками, контроль якості постачаної продукції;
- координація роботи підрозділу, забезпечення надійного та швидкого виконання завдань;
- управління персоналом відділу (виконання і контроль завдань, розвиток персоналу, контроль робочого часу, складання і контроль графіків);
- розробка та впровадження на виробництві нових смаків.
Майстер (технолог)
з 11.2022 по 10.2023
(11 місяців)
Рошен, Київ (Харчова промисловість)
• організація і контроль виробничих процесів у цеху
• опис технологічних процесів та написання стандартів роботи для працівників виробництва
• складання технологічних карт
• супроводження систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів і інтеграція цих систем на принципах НАССР
• розподіл персоналу цеху по дільницях, надання виробничих завдань на зміну
• розрахунок та видача робочих рецептур в залежності від плану і складу сировини
• виявлення відхилень від технологічного процесу та інформування керівників цеху
• внесення в програму виробництва виробітку продукції, обсягів зворотніх відходів
• проведення списання сировини і допоміжних матеріалів
• внесення в програму виробництва заявки на отримання сировини
• проведення інструктажів з охорони праці та технологічних процесів
• контроль виконання санітарних норм співробітниками цеху і санітарного стану приміщення, обладнання
• облік робочого часу працівників цеху, облік та ведення робочих журналів.
Інженер-технолог
з 07.2016 по 10.2022
(6 років 3 місяці)
ТОВ “Орімі Україна”, Київ (Харчова промисловість)
• контроль процесу обсмаження кави;
• аналіз обсмаженого зерна і профілю обсмаження;
• розробка профілів обсмаження, згідно запитів споживачів;
• участь у каппінгу зразків;
• розробка інструкцій, технологічних регламентів, блок-схем та ін. технологічної документації;
• участь у проведенні експериментальних робіт з освоєння нових технологічних процесів та впровадження їх у виробництво;
• аналіз причини браку і випуску продукції низької якості, прийом участі в розробці заходів по їх попередженню та усуненню, а також у розгляді рекламацій на продукцію, що випускається підприємством;
• здійснення контролю за дотриманням технологічної дисципліни у виробництві та правильної експлуатації технологічного устаткування;
• проведення внутрішніх аудитів на підприємстві;
• проведення навчання персоналу.
Оператор лінії кави
з 12.2015 по 06.2016
(6 місяців)
ТОВ “Орімі Україна”, Київ (виробництво кави)
• контроль за справним станом обладнання;
• попередження і усунення браку продукції;
• забезпечення безперебійної роботи обладнання протягом зміни;
• ведення системи звітності та робочої документації.
Начальник зміни
з 04.2015 по 12.2015
(8 місяців)
ТОВ «Сігнет-Центр», Андрушки (Харчова промисловість)
• організація технологічного процесу на зміні з метою виконання планових завдань з виробництва;
• нормування праці працівників;
• забезпечення, дотримання встановленої технології виробництва цукру;
• здійснення оперативного контролю за експлуатацією устаткування, економним витрачанням сировини та матеріалів;
• контроль дотримання технологічної, виробничої та трудової дисципліни на зміні.
Начальник зміни
з 06.2014 по 12.2014
(6 місяців)
"Астарта-Київ" , Кобеляцький цукровий завод, Білики (Харчова промисловість)
• контроль за виконання змінного виробничого завдання працівниками технологічної зміни, дотримання встановленої технології виробництва цукру-піску;
• здійснення оперативного контролю за технічно правильною експлуатацією устаткування та інших основних засобів;
• виявлення, запобігання і усування причини порушень процесу виробництва;
• проводити роботу з підвищення продуктивності праці і якості продукції, що випускається, зниження витрат виробництва (трудових і матеріальних);
• аналіз результатів виробничої діяльності технологічної зміни, причини зниження якості готової продукції;
• участь в роботі з оперативного планування виробництва;
• контроль за дотримання працівниками зміни технологічної, виробничої та трудової дисципліни, правил і норм охорони праці;
• нормування праці працівників.
Оператор станції водопідготовки
з 02.2014 по 05.2014
(3 місяці)
ПАТ “Орлан”, "БІОЛА", Київ (виробництво напоїв)
• здійснення контролю процесу водопідготовки, контроль параметрів сирої і обробленої води;
• проведення регенерації фільтрів ХВО;
• проведення легкого/нескладного профілактичного ремонту і налаштування обладнання;
• ведення звітів і записів по ділянці водопідготовки;
• приготування робочих розчинів для очищення води.
Інженер-технолог
з 08.2013 по 12.2013
(4 місяці)
"Астарта-Київ" , Кобеляцький цукровий завод, Білики (Харчова промисловість)
• контроль за виконанням встановленого технологічного режиму;
• оптимізація технологічного процесу;
• розробка оргтехзаходів по підвищенню якості продукції;
• ведення технологічної документації;
• контроль якості продукції.
Купажник 4 розряду сиропо-купажного цеху
з 04.2013 по 07.2013
(3 місяці)
КЗБН “Росинка”, Київ (виробництво напоїв)
• чітке дотримання послідовності процесу приготування купажу і забезпечення безперервної подачі безалкогольних напоїв на лінію розливу;
• дотримання графіку приготування купажу і зміни ассортименту;
• контроль якості готового купажу;
• дотримання процедур очищення обладнання у відповідності з графіком;
• попередження і усунення браку продукції;
• ведення системи звітності та робочої документації.
Освіта
Національний університет харчових технологій
Спеціальність “Технології цукру та полісахаридів” та здобув кваліфікацію магістра з технології цукру та полісахаридів (з відзнакою), Київ
Вища, з 2012 по 2013 (1 рік)
Національний університет харчових технологій
Базова вища освіта за напрямом підготовки “Харчові технології та інженерія” та здобув кваліфікацію бакалавра з харчових технологій та інженерії, Київ
Незакінчена вища, з 2008 по 2012 (4 роки)
Шосткинська загальноосвітня школа I-III ступенів № 11 Шосткинської міської ради Сумської області;
Шостка
Середня, з 1998 по 2008 (10 років)
Додаткова освіта та сертифікати
Отримав сертифікат про успішне закінчення 24-годинних курсів: “FSSC 22000:2016. Розробка та документація ”, проведений ІП “СЖС У
2017
Отримав сертифікат про успішне закінчення 16-годинних курсів: ISO 22000:2005, ISO 19011:2011. Внутрішній аудитор. Перехід на нов
2018
Отримав сертифікат про успішне закінчення 24-годинних курсів ISO 22000:2018, ISO 19011:2018. Внутрішній аудитор.
2020
Знання і навички
Додаткова інформація
Особисті якості:
1) характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, вмію аналізувати та логічно мислити;
2) маю відмінні організаторські та комунікабельні здібності, високо дисциплінований, вимогливий, відповідальний, цілеспрямований;
3) швидко навчаюсь, володію досвідом роботи в команді і самостійно;
4) шкідливих звичок не маю;
5) захоплення: спорт, музика та риболовля.
Додаткові відомості:
1) володію українською та російською мовами, рівень англійської мови – Elementary;;
2) практичний досвід роботи з комп’ютером;
3) маю права водія (категорії В) та досвід керування автомобілем (2 роки);
4) маю досвід роботи в лабораторії;
5) володію навиками нормування праці працівників;
6) досвід роботи запуску лінії з нуля.
Схожі кандидати
Технолог харчової промисловості, розробник
Київ, Дніпро
,
ще 7 міст
Технолог харчової промисловості
Київ, Івано-Франківськ
,
ще 6 міст
Технолог харчової промисловості
Київ
Інженер-технолог харчової промисловості (розробка, аутсорсинг)
Київ, Дніпро
,
ще 2 міста
Инженер-технолог пищевой промышленности
40000 грн, Київ, Чернігів