- PRO
Сергій
Керуючий магазином, 45 000 грн
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/2209768/
Досвід роботи
Керуючий магазином
з 03.2025 по нині
(9 місяців)
ЕКО маркет, Київ (Роздрібна торгівля)
Керуючий магазином
з 01.2021 по 03.2025
(4 роки 3 місяці)
Фора, ТОВ, Київ (Роздрібна торгівля)
Високі показники КPI
2021 рік найкращий магазин в девізионі.
2022 переведення на кризовий магазин.
Досягнення - Найкращі показники KPI на новому магазині.
Результат - запуск нового магазину з власним виробництвом.
Найкращі показники KPI на протязі року.
Присвоєння найвищої категорії А, "Золотий резерв".
Запуск нового магазину в м. Вінниця, з власним виробництвом та рибним цехом.
Підбір та навчання персоналу,адаптація та супровід.
Наразі керуючий магазином Фора, м. Київ.
Вдалий досвід та високі показники в тому числі в утриманні персоналу під час: COVID, Вторгнення, BLACK AUT.
ФОП
з 09.2019 по 12.2021
(2 роки 4 місяці)
Доставка по місту Києву, Київ (Послуги для населення та бізнесу)
Доставка по місту Києву.
Косметика.
Дитяче харчування.
Фреш.
Керуючий
з 08.2015 по 09.2019
(4 роки 2 місяці)
ФОП Зражевський В.А. Кафе-пекарня "Five o'clock", Київ ((Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси))
Основні обов'язки:
- Відкриття закладу з "0"
- Розробка концепції
- Контроль над проведенням будівельно - ремонтних робіт.
- Закупівля необхідного обладнання, меблів, посуду, тощо
- Укладання договорів з постачальниками
- Отримання дозвільної документації на початок роботи
- Підбір, навчання і адаптація працівників
- Розробка і складання посадових інструкцій
- Розробка стандартів роботи для персоналу
- Розробка меню, складання технологічних карт, запуск 1С для ПГХ
-Моніторинг споживчого ринку
- Підбір і закупівля продуктів харчування, а також напоїв для кафе і магазину
- Складання заявок і контроль над поставками.
- Ведення первинної бухгалтерії
-Фінансова звітність
- Проведення переобліків та інвентаризацій
- Мінімалізація розхідної частини
- Ведення графіка виходу на роботу
- Розкрутка і просування в соц.мережах
- Організація доставок страв на замовлення
Кількість підлеглих: 8 працівників
Штат компанії: 40 працівників
Результат діяльності:
Досягнення беззбутковості вже на 3-му місяці роботи.
Керуючий
з 09.2014 по 05.2015
(9 місяців)
ФОП Хачатрян А.В. РК Двір Голосіївський, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Основні обов'язки:
- Організація і проведення бенкетів, фуршетів, презентацій, корпоративів
- Контроль над роботою всіх підрозділів
- Контроль якості виготовленої продукції
- Контроль над закупівлями
- Складання і ведення графіка виходу на роботу
- Нарахування З/П
- Контроль над проведенням інвентаризацій
- Вирішення всіх питань з дозвільними і перевіряючими органами
- Повна відповідальність за стан і зберігання матеріально - технічної бази
Кількість підлеглих: 35 працівників
Штат компанії: 50 працівників.
Результат діяльності:
Відкриття кафе швидкого харчування, спеціалізованого на приготуванні страв на мангалі
Торгова марка "Jambo Grill"
Рекорд України в номенації "Самий довгий мангал" і "Самий довгий шашлик" 160м.
Директор
з 11.2012 по 04.2014
(1 рік 6 місяців)
ТОВ "Позняков" кафе "Кладоffка", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Основні обов'язки:
- Відкриття підприємства з "0"
- Розробка концепції кафе
- Моніторинг і укладання договорів з постачальниками
- Розробка і просування сайту
- Реклама і просування в соц.мернжах
- Підбір і адаптація персоналу, навчання, мотивація
- Розробка стандартів роботи, посадових інструкцій
- Розробка меню: основного, банкетного, фуршетного
- Складання технологічних карт.
- Вирішення всіх питань з контролюючими і перевіряючими органами
- Мінімалізація розхідної частини підприємства
- Фінансова заітність
Кількість підлеглих: 12 працівників
Штат компанії: 12 працівників
Результат діяльності:
Збільшення орендної площі на 250 кв.м., розбудова літнього майданчику з відкритим мангалом, і альтанками
Керуючий
з 08.2011 по 10.2012
(1 рік 3 місяці)
ТОВ "Белджен Арт Зон" Бельгійський концепт "Belgianartzone, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Основні обов'язки:
- Відкриття ресторану з "0"
- Отримання дозволів на початок роботи
- Підбір персоналу
- Складання посадових інструкцій, розробка стандартів роботи
- Впровадження і робота з програмою "Iiko"
- Контроль якості виготовленої продукції
- Ведення і контроль касової дисципліни
- Відповідальність за перевірки контролюючими органами
- Проведення івентів ( показ мод, презентації, корпоративи, тощо)
- Контроль і вирішення всіх технічних питань підприємства
- Повна відповідальність за стан і зберігання матеріально - технічної бази
- Контроль залишків продукції на складі для шоурума
Кількість підлеглих: 20 працівників
Штат компанії: 22 працівника
Стабільне щомісячне зростання товарообігу на 10-15%
Директор
з 06.2011 по 08.2011
(3 місяці)
ТОВ "Лота" Ресторан "Стожарня", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Зміна концепції ресторану
- Розробка меню згідно зі старовинними рецептами української кухні.
Приготування страв в печі
Розробка технологічних карт
- Запуск ресторану в тестовому режимі
- Адаптація персоналу
- Залучення гостей до ресторану
- Розробка і впровадження маркетингової програми
- Проведення вечорів дегустації
- Реклама: фасадна, бігборди, просування в соц.мережах
Кількість підлеглих: 25 працівників.
Штат компанії: 25 працівників.
Директор
з 05.2009 по 06.2011
(2 роки 2 місяці)
ТОВ "Анісс", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Перезапуск і реорганізація закладу громадського харчування.
Відновлення і отримання технічної і дозвільної документації.
- Підбір і навчання персоналу.
- Розробка посадових інструкцій.
- Розробка і запуск меню ресторану.
- Складання технологічних карт.
- Впровадження програми обліку для підприємств громадського харчування.
Реклама і просування в соц. мережах.
Мотиваційна програма для працівників.
Створення бонусної програми для гостей закладу.
Організація і підтримка затишної приємної атмосфери в ресторані.
Результат роботи:
Розбубудівля і розширення ресторанного комплексу за рахунок оборотних коштів, а саме:
Літній майданчик з відкритим мангалом на 50гостей, банкетна зала на воді на 75гостей.
12 колиб з різною тематикою, обладнаних каміном, телевізором, кондиціонером, кнопкою виклику офіціанта.
Відкриття нового пивного ресторану "Штандарт"
Паралельно також реорганізація і перезапуск мийного комплексу на Ревуцького на три бокси.
Завідувач ресторану
з 11.2008 по 03.2009
(5 місяців)
ТОВ "Горари" Готельно-ресторанний комплекс "Вежа Ведмежа", Славськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота за контрактом на гірсько-лижий сезон
Завідувач відділу громадського харчування.
з 04.2007 по 09.2008
(1 рік 6 місяців)
Податкова адміністрація України. Управління по експлуатації адмінбудинку податкових органів України у м. Києвв, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Начальник відділу громадського харчування забезпечує організацію безперебійного харчування для працівників всіх підрозділів підприємства та інших державних служб.
- Кількість підлеглих: 20 працівників.
Штат управління: 400працівників.
- Обслуговування офіційних заходів з дотриманням протоколу на зустрічах з представниками Європейського банку, Світового банку, тощо.
Обслуговування офіційних зустрічей міністерства економіки України.
Обслуговування комерційних заходів в приміщенні конгресхоллу до 1000 гостей.
Адміністратор буфету
з 11.2006 по 04.2007
(6 місяців)
ПП ПВКФ "Святослав" Театр російської драми і комедії, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Обслуговування гостей перед виставами і під час антракту
- Підготовка і проведення фуршетів
- Проведення переобліків та інвентаризацій
- Фінансова звітність
Директор
з 03.2006 по 05.2006
(3 місяці)
ПП "Алса" Кафе "Троя", Київ (Кафе \ Бари / Ресторани)
Адмінстратор
з 12.1998 по 03.2006
(7 років 4 місяці)
ПВКФ "Амур" Казино-клуб "Наяда", Київ (Казино / Клуби / Ресторани)
- Відповідальність за роботу бару казино
- Повна відповідальність за роботу кафе
Освіта
Одеська Державна Академія харчових технологій
Економіка підприємства, Одеса
Вища, з 1992 по 1997 (5 років)
Додаткова освіта та сертифікати
ВАТ ВНЗ Київскій міжгалузевий інститут підвищення кваліфікації
2010,
Онлайн курси Алекса Яновського. Засновник мережі закладів "Суші майстер"
2019 3 місяці
Знання і навички
- MS Word
- 1С
- Internet Explorer
- R-Keeper
- iiko
- Profit
- D2 System
- Комунікабельність
- Організація заходів
- Адаптивність
- Ораторські здібності
- Організованість
- Продуктивність
Знання мов
- Англійська — середній
- Українська — вільно
- Російська — вільно
Додаткова інформація
У разі необхідності готовий надати рекомендації
Схожі кандидати
-
Заступник керуючого магазином, коректор, редактор, журналіст
Київ, Черкаси , ще 3 міста -
Керуючий магазином
Київ -
Керуючий магазином, керівник, куратор
35000 грн, Київ -
Керівник мережі магазинів
Київ -
Директор магазину
Київ, Дніпро , ще 2 міста -
Керуючий магазином
30000 грн, Київ