Ганна

Технолог шелкотрафаретного друку, дизайнер, менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме

Ф.І.О: Свідерська Ганна Віталіївна
Вік: 27 років
Сімейний статус: незаміжня, дітей не маю
Освіта: вища технічна

Освіта: В 2003 році закінчила Вінницький Державний Технічний Університет, за спеціальністю: «Апаратура радіомовлення зв’язку та телебачення» за спеціалізацією: «Оргтехніка та зв’язок».
Досвід роботи:
1. З березня 2007 року і до сьогодні працюю на ТОВ НВП «Промприлад» за спеціальністю: спеціаліст поліграфічно-видавничої діяльності. (дизайнер + технолог шовкотрафаретного друку).
2. З березня 2006 року по березень 2007 року працювала на виробництві поліграфічного підприємства «Вістка» м. Вінниця за спеціальністю: копіровщик офсетних форм.
3. З липня 2005 року по березень 2006 року працювала на поліграфічній фірмі ТОВ «Друкуймо» м. Вінниця за спеціальністю: дизайнер-спеціаліст шовкотрафаретного друку.
4. З червня 2004 року по липень 2005 року працювала на поліграфічній фірмі «Зорг» м. Вінниця, за спеціальністю: спеціаліст шовкотрафаретного друку.
5. З вересня 2003 року по червень 2004 року працювала на ПП «Студія»Регіон» в тижневику «Свіжа» м. Ладижин, Вінницька обл., за спеціальністю вертальщик-оператор комп’ютерного набору.

Власні якості: швидко навчаюся новому, комунікабельна, вмію працювати в колективі, відповідальна, наполеглива.

Додаткова інформація: маю знання виробничих процесів шовкотрафаретного та офсетного друку, палітурних робіт. Володію навичками роботи на комп’ютері, а саме : в програмах: Corel Draw, Photoshop, Page Maker, Fine Reader, Word, Exel, Windows, Internet. При необхідності впевнена, що можу швидко навчитися працювати в будь якій іншій программі. Вільно володію російською та українською мовами, вивчала англійську.
Контактна інформація: e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: