Резюме від 20 вересня 2023

Марія

Адміністратор, менеджер, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник завідувача виробництва

з 05.2023 по нині (11 місяців)
ТОВ "Новус - Україна", Тернопіль (Роздрібна торгівля)

Адміністратор відділу оренди (західний регіон)

з 03.2020 по 05.2023 (3 роки 2 місяці)
ТОВ "Новус-Україна", Тернопіль (Роздрібна торгівля)

Додаткова інформація

Резюме
Пукач Марія Володимирівна
Домашня адреса: 47707,Тернопільська обл., Тернопільський р-н.
с.Біла , вул. Лісова буд.57
Контактний телефон: мобільний [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження: 04.12.1986 р.
Мета: Отримання посади адміністратора торгового центру
Освіта: повна вища
30.06.2008р. закінчила навчання в Тернопільському національному економічному університеті, за спеціальністю «Облік і аудит» та здобула кваліфікацію магістра з обліку і аудиту.
Досвід роботи: 2006-2013рр. працювала в ТДНТП «Промінь»
В 2008р. присвоєно кваліфікацію економіста II категорії . В 2013 р. переведена провідним економістом планово-економічного відділу.
Виконувала роботу щодо здійснення економічної діяльності підприємства, спрямованої на підвищення ефективності та рентабельності виробництва, якості продукції, що випускалася. Готувала вихідні дані для складання проектів господарсько-фінансової, виробничої та комерційної діяльності (бізнес-планів) підприємства з метою забезпечення зростання обсягів збуту продукції та збільшення прибутку. Неодноразово виконувала розрахунки з матеріальних, трудових і фінансових витрат, необхідних для виробництва і реалізації продукції, освоєння нових видів продукції, прогресивної техніки та технології. Здійснювала економічний аналіз господарської діяльності підприємства та його підрозділів, а також ведення планової та облікової документації.
Професійні та особисті якості: Знаю, розумію і застосовую діючі нормативні документи, що стосуються діяльності, вимоги нормативних актів про охорону праці, дотримуюся норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт. Дотримуюсь наказів, відповідальна та не розголошую інформацію про організацію (підприємство/установу).
Додаткова інформація: Знання ПК на рівні умілого користувача, word, exсel. Згідна на навчання , підвищення кваліфікації .
З 01.07.2014р. -14.12.2018р. працювала в КПТОР "Профілактична дезінфекція" в своій роботі поєднувала обов'язки секретаря і менеджера по роботі з персоналом. Готувала та вела кадрову документацію, обліковувала та реєструвала акти виконаних робіт працівників, відповідала за пролонгацію договорів та вела роботу по ліквідаціі заборгованості з контрагентами.
з 05.2019 по 07.03.2020р.працювала в
ПП Кметь А.В., Тернопіль (Виробництво хлібобулочних виробів)
Займалась - пошуком контактних даних потенційних клієнтів.
-проведенням переговорів з потенційними клієнтами.
-підготовкою комерційних пропозицій.
-збором інформації про потреби клієнтів.
-документальне оформлення і супровід угод.
-контроль виконання замовлень.Вирішення проблемних питань.
З 09.03.2020р. - 15.05.2023р. Працювала в ТОВ "Новус-Україна", на посаді Адміністратор відділу оренди (західний регіон) Здійснювала контроль за своєчасною оплатою орендних послуг, дотримання орендарями зобов'язань згідно договору. Вела контроль за дотриманням чистоти та якісного надання послуг клінінгу в ТЦ. Надавала довідки, вела ділову переписку, консультування відповідно поступлених запитів. Вживала відповідні заходи щодо вирішення конфліктів, що виникали під час роботи ТЦ. Виконувала доручення безпосереднього керівництва. Здійснювала запити для отримання необхідної інформації від спеціалістів чи орендарів. Вносила пропозиції, щодо вдосконалення та покращення роботи відділу оренди.
З 16.05.2023р. і по сьогоднішій день працюю в ТОВ "Новус-Україна", на посаді заступник завідувача виробництва.

06.07.2023р.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: