Резюме від 2 жовтня 2015

Татьяна

Экономист в банке, 4 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Тернівка

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший фахівець з обслуговування клієнтів

з 04.2014 по нині (10 років 2 місяці)
АТ"УкрСиббанк", Дніпропетровськ (АТ"УкрСиббанк")

Залучення клієнтів та виконання планових показників, консультування клієнтів. Обслуговування юридичних та фізичних осіб, консультації по режиму використання рахунків, ідентифікація клієнтів, розрахунково-касове обслуговування, формування розрахункових документів, формування юридичних справ, контроль по операціям, які підлягають фінансовому моніторингу. Робота з позабалансовими рахунками. Обслуговування та відкриття, вкладних операцій в національній та іноземній валютах, нарахування відсотків.

Провідний економіст

з 09.2004 по 06.2012 (7 років 9 місяців)
ПАТ «Акціонерний Банк «Експрес-Банк» Дніпропетровська філія (Фінанси, банки, страхування)

Обслуговування юридичних та фізичних осіб, консультації по режиму використання рахунків, ідентифікація клієнтів, розрахунково-касове обслуговування, формування розрахункових документів, формування юридичних справ, контроль по операціям, які підлягають фінансовому моніторингу. Робота з позабалансовими рахунками. Обслуговування та відкриття кредитних, вкладних операцій в національній та іноземній валютах, нарахування відсотків.

Освіта

Дніпропетровській університет економіки та права ім. А.Нобеля

«фінанси та кредит»., Дніпропетровськ
Вища, з 2007 по 2012 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet Windows

Знання мов

Російська — вільно

Додаткова інформація

ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ І ЗНАННЯ
Фахівець в банківській сфері та сфері фінансів. Маю досвід і знання: по обслуговуванню і консультуванню клієнтів (юридичних та фізичних осіб); оформлення договорів та платіжних документів відповідно до загальних положень організації банківської роботи.
Володіння російською і українською мовами вільно.
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
Характер спокійний, урівноважений, доброзичлива, комунікабельна, вмію аналізувати та логічно мислити. Цілеспрямованість у досягненні поставлених цілей, вміння зосереджувати увагу, схильність до кропіткої роботи з цифрами і документами. Постійно підвищую кваліфікацію, вмію працювати в команді. Готова до професійного зростання і серйозної відповідальної роботи.

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: