Резюме від 16 листопада 2021 PRO

Ольга

Дизайнер одягу і аксесуарів, художник-модельєр

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Дистанційно, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Засновник бренду чоловічої неоетніки

з 01.2017 по нині (7 років 4 місяці)
РукОтвір / RukOtvir, Харків (Бренд сучасного рукотворного одягу для чоловіків)

РукОтвір ( RukOtvir ) - це про незвичний погляд на рукотворний одяг для чоловіків, про поєднання етнічних традицій і сучасної утилітарності речей, про любов до кропітких рукотворних технік і особливих чоловіків.
РукОтвори - як рукописи - не виходять накладами. Такі речі неможливо тиражувати. Кожна дбайливо виписана і рідко коли відтворюється без змін. РукОтвори народжуються з фрагментів тканин, коловороту фактур, спалахів ідей, на перетинах стилів... А ще з бажання шанувати досвід поколінь майстрів власною творчістю і нести у світ особливе тепло рукотворних речей.
Щаслива тому, що в сучасних непростих умовах вдається продовжувати традиції поколінь, створюючи особливий одяг, що несе в собі самобутню тактильну естетику і обереговість, застосовувати отримані від різних майстрів знання і навички у сфері дизайну костюма, арт-квілтінгу, конструювання швейних виробів, різних видів декоративно-прикладного мистецтва.

Художник-модельєр, модельєр-конструктор, дизайнер-декоратор жіночого молодіжного одягу

з 03.2013 по 12.2018 (5 років 9 місяців)
ТМ Zuhvala, Харків (Бренд жіночого молодіжного повсякденного і святкового одягу)

Розробка ескізів моделей жіночого молодіжного одягу преміум сегменту відповідно до поставлених завдань, формування сезонних колекцій, розробка конструкцій моделей одягу за утверженими ескізами, розкрій зразків, художній контроль і участь в формуванні технологічного процесу обробки зразка моделі (в співпраці з технологом), корекція лекал за результатами примірки тестового зразку, підбір фурнітури та декору, розробка супруводжувальної документації на модель, розробка додаткових лекал наміток, розробка картонів в натуральну величину під різноманітні види декорування ( машинна вишивка (гладдю, шнуром, бісерною ниткою, тощо), аплікація, принт, перфорація і т.д.).
Розробка тінейджерської лінії молодіжного одягу "Z-side".
Розробка і підготовка епатажних костюмів моделей, що представляли бренд на всеукраїнських виставках виробників.

Художник-модельєр, модельєр-конструктор, дизайнер-декоратор за індивідуальними замовленнями

з 01.2009 по нині (15 років 4 місяці)
Приватні замовлення, Харків (Приватні замовлення)

Робота з приватними замовленнями в сфері жіночого, чоловічого і дитячого повсякденного і святкового одягу. Розробка і обговорення ескізу моделі відповідно до поставленого завдання, підбір матеріалів, фурнітури, варіантів декорування; побудова конструкції і моделювання за індивідуальними мірками, пошиття виробу, посадка на фігуру.

Освіта

Харківська державна академія дизайну і мистецтв

Дизайн одягу, Харків
Вища, з 2012 по 2014 (1 рік 5 місяців)

Освітньо-кваліфікаційний рівень "спеціаліст" за спеціальністю "Дизайн одягу" факультету Дизайн середовища Харківської державної академії дизайну і мистецтв, 2012-2014.

Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр" за спеціальністю "Конструювання, моделювання і дизайн швейних виробів", Технологічний факультет Харківської інженерно-педагогічної академії, 2008-2012.

Харківський інститут моди і дизайну, курс "Модельєр-конструктор", 2011-2012.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: