Резюме від 26 жовтня 2009

Елена

Юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст - юрисконсульт

з 03.2009 по нині (15 років 3 місяці)
ДП Національний цент моніторингу та інформатизації", Київ (Надання консалтингових послуг)

В мої обовєязки входить захист прав та інтересів Підприємства в судах та в органах державної виконавчої влади. Розгляд договорів між ДП "Національний цент моніторингу та інформатизації" та іншими державними підприємствами України.

Освіта

Академія праці та соціальних відносин Федерації професійних спілок України

Юридичний, Правознавство , Київ
Вища, з 1995 по 2002 (6 років 9 місяців)

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

З липня 2002 по 07 січня 2003 працювала помічником адвоката в Київській міській раді професійних спілок України. В мої обов'язки входило підготовка документів до судових установ, надання юридичної консультації малозабезпеченим верствам населення.
З 09.01.2003 по 21.07.2008 працювала на посаді провідного спеціаліста юридичного управління апарату виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації). В мої обов'язки входило правова експертиза розпоряджень Київського міського голови, Київської міської державної адміністрації, рішень Київської міської ради, а саме розгляд земельних справ. Виконання доручень голови, перших заступників та заступників голови Київської міської державної адміністрації. Правова експертиза Контрактів з керівниками комунальних підприємств. Здійснювала контроль, облік судових справ та брала участь в судових установах, Реєструвала розпорядження Київської міської державної адміністрації в Головному управлінні юстиції м. Києва, здійснювала облік та реєстрацію договорів між Київським міським головою та посадовими особами підприємств, установ, організацій та ректорами навчальних закладів.
Контролювала виконання постанов державних виконавців м. Києва та інш.
З липня 2008 працювала провідним юрисконсультом в ДП "Укрсервіс Мінтрансу" В мої обов'язки входило представництво інтересів Підприємства в судах та в органах державної виконавчої влади. Розгляд договорів між ДП "Укрсервіс Мінтрансу" та іншими державними підприємствами України.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: