Резюме від 9 серпня 2017

Ігор

Головний інженер, енергетик, механік, технолог, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
63 роки
Місто проживання:
Гнівань
Готовий працювати:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Винницький політехнічний інститут

КіПРА, Вінниця
Вища, з 1986 по 1992 (5 років 9 місяців)

Сутиський машинобудівний технікум

Машинобудівний, Сутиски
Вища, з 1981 по 1985 (3 роки 9 місяців)

Знання мов

Польська — середній

Додаткова інформація

Германчук Ігор Іванович
31 березня 1961року
Вінницька обл., Тиврівській р-н., смт. Сутиски
Вінницька обл., Тиврівській р-н., смт. Сутиски,
вул. Жовтнева,38
Не одружений.
Вінницький політехнічний інститут спеціальність: “Конструювання радіоелектронної апаратури“ (заочно) Закінчив у 1992році. Одержав кваліфікацію: інженера конструктора-технолога радіоелектронної апаратури.
Сутисківський машинобудівний технікум за спеціальністю: ”Обробка металів різанням” Закінчив з відзнакою у 1985 році. Одержав кваліфікацію : техніка-технолога
Закінчив в 1978 році Сутисківську загальноосвітню школу І-ІІІ ст.
З 20.03.1978 по 6.04.1979 працював на заводі “Автоелектроапаратура” автоматником холодно-висадних автоматів.
З 10.07.1981-5.02.2004 працював на заводі ВАТ“Автоелектроапаратура” електромонтером; інженером-технологом; інженером електронником; начальником бюро електроніки; начальником дільниці електроніки, приладів КВПіА та зв’язку;
З 1999 по 13.02.2004 головним енергетиком цього ж підприємства( В підпорядкуванні ВГЕ входило: електроцех, підстанція 110/35/10, підстанція 35/10 та десять внутрішніх підстанцій; дільниця електроніки; дільниця КВПіА та зв’язку; водоканал житлового масиву; станція перекачки стічних вод; очисні споруди; дільниця обслуговування мереж водопостачання, опалення та каналізації; котельня; центральна заводська лабораторія; служба газу. Всього чисельний персонал нараховував 192 працівника.
З 13.02.2004 по 12.07.2004 рр ТОВ”Автокомфорт” м.Вінниця на посаді головного енергетика( будівництво та експлуатація тепличного комплексу та офісних площадок, центрального авторинку). В обов’язки входило керівництво, нагляд та обслуговування електромереж, комунікаційних мереж, газопостачання, водопостачання, сантехнічного обладнання, комп’ютерних мереж.
З 13.08.2004р по 11.09.2008р ВАТ АК”Вінницяобленерго” СО “Тиврівські ЕМ” на посаді інженера енергозбуту( посада передбачала керівництво бригадами електромонтерів, контролерів, розрахункових центрів, відділу енергозбутової роботи по населенню та інспекція фізичних та юридичних осіб.
З 11.09.2008 власна справа- виготовлення, встановлення та впровадження в виробництво сушки дерево-тирси та відходів та виробництво пелетів (тирсобрекетів).
З 01.06.2009 по 30.10.1012р ТОВ Краснянське СП”Агромаш” ( виготовлення ґрунтообробної техніки) на посаді начальника технічного відділу( розробка та впровадження нових технологій та виготовлення експериментальних зразків для впровадження на виробництві. Також, спільно з хорватською фірмою було впроваджено в виробництво виготовлення зерносушарок. Приймав безпосередню участь в впровадженні, виробництві та подальшому обслуговуванні, ремонті обладнання та наладці процесів сушки різних культур.
З 06.2010 по 12.2010 –начальником виробництва ТОВ Краснянське СП”Агромаш” - керівництво виробництвом виготовлення техніки та запчастин.
З 14.03.1013р по теперішній час головний енергетик ТОВ « Агро Інвест Україна» м.Гнівань. (ведення будівництва елеватора з нуля). В обов’язки входить керівництво, нагляд та обслуговування електромереж, комунікаційних мереж, газопостачання, водопостачання, сантехнічного обладнання, комп’ютерних мереж. Також, при відсутності в період будівництва по 01.06.2014р- головного інженера входило в обов’язки керівництво всією інженерною структура -монтаж, експлуатація та ремонт всього елеваторного технологічного обладнання, ведення документації, складання графіків ремонту, повірки, охорона праці і т.д. Виконую обов΄язки механіка автотранспорту.
З 11.04.1979 по 18.05.1981р проходив строкову військову службу начальником радіорелейної станції В/Ч 28686 м.Винники
Навики роботи з ПК: Microsoft Office, Microsoft Outlook, 1С, Word, Excel, Internet, КОМПАС, Марс. Спеціалізована програма енергозбуту “Energi”. Знання електроніки, комп’ютерної техніки, енергетичного, газового обладнання, сількогосподарської техніки.Досвіт роботи великим колективом. Досвіт та знання елеваторного, зерносушильного обладнання, техніки обробітку грунту.
Українська, російська,
Комунікабельний, відповідальний, старанний, за короткий час адаптуюся до умов роботи, аналітичне мислення, організаційні та комунікативні навички, навички планування та прогнозування, наявність водійських прав кат. В та досвіт керування. Наявність посвідчень Vгрупа ел.безпеки, ПБСГУ.
Комп'ютерні програми різного призначення, нове устаткування і технології машинобудування, конструювання, автотранспорт, ремонт електронного обладнання.
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: