Резюме від 5 березня 2024 PRO

Виктор

Финансовый менеджер, бухгалтер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
65 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Финансовый директор

з 06.2020 по 01.2022 (1 рік 7 місяців)
Vigogrup Ltd, Киев (Фінанси, банки, страхування)

- Організація та впровадження системи бухгалтерського обліку (податковий, управлінський), системи бюджетування, фінансового аналізу.
- Організація зовнішньої та внутрішньої логістики грошових коштів, з використанням платіжних систем TransferGo, Wise, розробка фінансових інструментів для забезпечення її функціонування. Проведення розрахунків з використанням розрахункових рахунків у банках Європи.
- Формування платіжного календаря: узгодження заявок на витрачання грошових коштів (узгодження, актуальність, пріоритетність), аналіз і коригування планових значень, перерозподіл пріождшлогрнуритетності оплат витрат, джерел оплат. Розрахунок фінансового потоку з визначенням заходів щодо мінімізації ймовірності наявності касових розривів.
- Складання щомісячних операційних бюджетів продажів, витрат за бізнес напрямками з консолідацією в зведені планові бюджети P&L, cashflow. Аналіз причин відхилень бюджетних показників від їх факторних значень.
- Проведення фінансового аналізу в частині ефективності використання фінансового ресурсу: розрахунок фінансового циклу, маржинальністі, оборотності, ROI(A), з подальшим наданням пропозицій щодо збільшення прибутковості, оптимізації витрат,. - Аналіз поточних фінансових показників у режимі online, з контролем і попередженням їх критичних значень через розрахунок буфера безпеки.
-Фінансове обслуговування афіліатської платформи: перевірка партнерськіх звітів, нарахування доходів, витрат, облік нарахованих та виплачених комісій (RHr, CPA, Hybr), інш
- Формування фінансової частини нових бізнес-проектів, перерахунок фінансових показників під зміни в організації існуючих бізнес-проектів.
- Складання регламентної фінансової звітності відповідно до приписів IFRS: Statement of Comprehensive Income, cashflow, balans sheet, Annual Financial Statements .
-Вирішення оперативних питань, пов'язаних з функціонування розрахункових рахунків, запитів банків, бізнесів, методології обліку
В управлінні фінансовий відділ з 4х співробітників: фін. менеджер, бух.операціоніст, гл. бухгалтер.

Фінансовий аналітик

з 06.2014 по 05.2020 (5 років 11 місяців)
Spectrum-soft, Київ (Фінанси, банки, страхування)

- Послуги з організації та впровадження управлінського, податкового обліку у вітчизняних компаніяхі: дистрибуція, ритейл (non-food), послуги.
- Організація, ведення обліку у вітчизняних компаніях та у компаніях з іноземною юрисдикцією (ОАЕ, Panama), складання річних звітів, робота з аудиторськими компаніями, іноземними банками:NBD, MASHREQ BANK, AED (ОАЕ), HSBS, банки у ЛатвіЇ, в частині проведення платежів, отримання виписок, відповіді на запити.
- Проведення оперативного аналізу: рентабельность інвестицій, фінансового циклу, факторного аналізу фінансових показників з розкладанням на багатофакторні складові.
- Складання регламентної фінансової звітності відповідно до приписів IFRS: Statement of Comprehensive Income, cashflow, balans sheet, Annual Financial Statements .

Фінансовий директор

з 02.2013 по 07.2014 (1 рік 5 місяців)
UDS, Київ (Нерухомість)

- Аналіз оборотності фінансового ресурсу;
- Виявлення, аналіз причин, що впливають на забезпечення виконання фінансових зобов'язань; - аналіз фінансових показників ефективності роботи компанії
- Організація управлінського обліку, бюджетування, розробка, впровадження програми Графік платежів.
Впроваджено: автоматизація обліку, бюджетування

Фінансовий директор

з 08.2004 по 06.2013 (8 років 10 місяців)
Мобилочка, Київ (Роздрібна торгівля)

- Управління фінансовими ресурсами компанії відповідно до завдань з виконання фінансових, комерційних показників.
- Розробка оптимальної стратегії фінансування;
- Аналіз ефективності діяльності компанії: аналіз витрат, оборотності дебіторської, кредиторської заборгованості, аналіз динаміки співвідношення оборотних активів, пасивів, контроль рентабельності використання активів; виявлення причин, що негативно впливають на фінансові показники. Розробка, рекомендація заходів щодо їх усунення.
- Аналіз ABC, XYZ в розрізі squ, з ранжуванням за значеннями з мін.фінансовим циклом і максимальною маржинальністю.
- Розробка, впровадження бюджетування з консолідацією планових показників у формах P&L, Cash flow, баланс. Складання платіжного календаря, план-факторний аналіз.
- Залучення зовнішніх джерел фінансування, оцінка вартості, фінансового ризику, співвідношення власних і залучених джерел фінансування. Безпосереднє ведення переговорів з представниками кредитних установ, кредиторами.
- Організація, впровадження управлінського обліку, складання Положень з облікової політики, організація контролю виконання.
- Контроль ведення податкового обліку, розробка заходів щодо оптимізації податкових зобов'язань.
- Формування фінансової звітності т.ч. відповідно до стандартів МСФЗ.
- Здійснення проектів автоматизації за всіма напрямками діяльності підрозділу.
- Повна відповідальність за управління фінансовим підрозділом (від кадрової роботи, побудови системи мотивації до розробки структури).

Освіта

Житомирскій державний технологічний університет

Бухгалтерскій облік та аудит, Житомир
Вища, з 1995 по 1997 (2 роки)

друга вища освіта

Знання і навички

Управління фінансовими ресурсами компанії Впровадження обліково-аналітичної системи

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Польська — середній

Додаткова інформація

Робота з усіма конфігураціями 1С, BAF(КУП), українськими системами бюджетування.
Виконання роботи, будь-якої складності, з обробки та введення в облікову систему бухгалтерських операцій, складання звітності.
Знання в галузі теорії обмежень системи (Е. Голдрат), впровадження окремих її засад у фінансовому обліку
Звязок по зазначеному номеру через viber, телеграм,watsapp

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: