Резюме від 29 березня 2023 PRO

Олег

Керівник молочного заводу

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Вінниця, Житомир, Київ, Полтава, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Спеціаліст молочної галузі

з 03.2014 по нині (10 років 3 місяці)
Проекти, Київ (Виробництво продуктів харчування (молочні продукти, сири, сухі молочні продукти))

- Проведення економічно обгрунтованих розрахунків ефективності виробництва
- Проведення технологічних аудитів
- Проведення аудитів енергетичної ефективності виробництва
- Підбір та компоновка технологічного обладнання; проектування технологічних ліній
- Запуск виробництва, відпрацювання технологій та інше.

Директор

з 07.2013 по 03.2014 (8 місяців)
ТОВ «Миргородський сироробний комбінат», Миргород (Харчова промисловість)

Основні обов'язки:
- операційний менеджмент, управління процесом виробництва (планування, організація, мотивація, контроль)
- управління всіма структурними підрозділами
підприємства
- забезпечення виробництва продукції гарантованої якості
- організація контролю якості сировини, матеріалів, тари, компонентів; контролю за дотриманням норм витрат сировини, матеріалів та компонентів
- забезпечення виконання планових виробничих показників; їх покращення та вдосконалення
- сертифікація продукції, документальний супровід, робота з контролюючими організаціями
- бізнес-планування, бюджетування та його виконання.

Досягнення:
-проведена оптимізація витрат енергоресурсів (електроенергія, газ)
-покращені та вдосконалені виробничі процеси (підвищена ефективність виробництва, якість готової продукції)
-впроваджена мотиваційна система.

Виконавчий директор

з 05.2011 по 03.2013 (1 рік 10 місяців)
ТОВ «Андрушівський маслосирзавод», Андрушівка (Харчова промисловість)

Основні обов'язки:
-управління виробничо-господарською діяльністю підприємства (заготівля молока 150-160т/добу, штат більш ніж 500 співробітників); розробка, оптимізація та забезпечення ефективності виробничих процесів
-управління та контроль діяльності усіх структурних одиниць підприємства; організація їх взаємодії
-разробка заходів щодо реконструкції та модернізації виробничих потужностей підприємства; впровадження передових технологій у виробництво, енергозаощадливого обладнання, економічно ефективних виробничих процесів
-керівництво кадровою політикою підприємства; розробка та впровадження ефективної організаційної структури;
-розробка та впровадження мотиваційної системи.
Досягнення:
-проведена повна реконструкція та модернізація цеху СЗМ - витрати на переробку сироватки були зменшені у 2 рази; об'єми виробництва збільшені на 40%
-проведена модернізація сирцеху - об'єми виробництва збільшені на 20%
-реалізований проєкт запуску виробництва сирних продуктів
-проведена реконструкція виробничої лабораторії, побутових приміщень у відповідності до норм та вимог ЄС
-проведена реструктуризація організаційної структури підприємства з впровадженням мотиваційної системи.

Експерт-технолог; менеджер по роботі з ключовими клієнтами (KAM)

з 12.2006 по 05.2011 (4 роки 5 місяців)
ТОВ «Сілд Ейр Україна Лімітед ТМ Cryovac», Київ (Технології виробництва та пакування сиру; продаж обладнання та пакувальних матеріалів)

Керівник молочного напрямку, інженер-технолог

з 08.2005 по 06.2006 (10 місяців)
Даніско-Україна, Київ (Технології виробництва молочних продуктів та сирів; продаж інгредієнтів)

Заступник генерального директора представництва

з 06.1999 по 08.2005 (6 років 2 місяці)
Хрістіан Хансен Україна, Київ (Технології виробництва молочних продуктів та сирів; продаж інгредієнтів)

Освіта

Одеська державна академія харчових технологій

Технологія м'ясних та молочних продуктів, інженер-технолог молочної промисловості, Одеса
Вища, з 1994 по 1999 (5 років)

Грудень 1999 – Листопад 2002
Одеська державна академія харчових технологій
Посада: Аспірант, асистент кафедри «Технологія молока та сушіння харчових продуктів»

1990 – 1994 рр.
Сільськогосподарський технікум
Специальність: технік-механік.

Додаткова освіта та сертифікати

курс «Впровадження системного підходу та вимоги стандарту ISO 9001:2008» (Центр систем якості «Прирост-Система»

2012

Знання і навички

MS Excel MS Word MS PowerPoint MS Outlook Outlook Express MS Project Управління персоналом MS Visio HCL Notes Express Організація та управління виробництвом Технологія виробництва молочних продуктів та сирів Реконструкція, реновація та модернізація виробництв

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Професійні навички:
- Більше 20-ти років професійного досвіду в харчовій галузі (специалізація: переробка молока, виробництво молочних продуктів, сирів).
- Управління виробництвом в повному обсязі, оперативне управління всіма підрозділами, збільшення об'ємів виробництва та покращення якості готової продукції.
- Реструктуризація підприємства, розробка організаційних регламентів, оптимізація виробничих процесів, побудова системи оперативного управління на виробництві, аналіз та впровадження нових технологій.
- Аналіз та управління фінансово-господарською діяльністю, управління витратами, внутрішній аудит, оптимізація виробництва, бюджетування.
- Широке коло ділових відносин зі спеціалістами, постачальниками обладнання, технологій в галузі харчової та перербної промисловості.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: