Резюме від 22 липня 2023

Владислав

Викладач історії та правознавства, доцент, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Доцент кафедри теорії та історії держави та права

з 05.2002 по 02.2015 (12 років 9 місяців)
Донецький юридичний інститут МВС України (освітня робота у галузі права)

Викладання дисциплін: "історія держави та права України", "історія держави та права зарубіжних країн", "основи правознавства", "теорія держави та права", "юридична деонтологія", "деонтологічни основи правоохоронної діяльності".
Був куратором діяльності наукового гуртка студентів та курсантів при кафедрі ТІДП. Являвся відповідальним за методичне забезпечення дисципліни "Історія держави та права України". Автор навчально-методичних матеріалів з ІДПУ.
Співавтор фахового підручника з дисципліни "Історії держави та права зарубіжних країн".
Був заступник начальника предметно-методичної секції кафедри ТІДП з історико-юридичних дисциплін.

Освіта

Донецький національний університет

Історія. Викладач історії та права, Дніпропетровськ
Вища, з 1992 по 1997 (4 роки 9 місяців)

1998-2001 р. - аспірантура (денне відділення) при історичному факультеті ДонНУ.
2002 р. Захист дисертації за спеціальністю 07.00.01 - історія України. Отримання наукового ступеню "Кандидат історичних наук".
2006 р. - отримання сертифікату та наукового звання "доцент кафедри теорії та історії держави та права" рішенням наукової ради Луганського державного університету внутрішніх справ ім. Е.О. Дідоренка.
До лютого 2015 р. обіймав посаду доцента кафедри ТІДП Донецького юридичного інституту МВС України. Автор більше 25 наукових праць.

Знання і навички

Пользователь ПК Водительские права кат. B Користувач ПК MS Excel MS Word Водійські права кат. B Юриспруденція Діловодство Продажа продукции базе клиентов в различных сферах

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Являюсь висококваліфікованим спеціалістом у своїй галузі. Досвід практичної роботи - 15 років за спеціальністю. Викладав історію та правознавство з 1997 по 2002 р. у середніх навчальних закладах різних форм власності. З 2002 р. і по лютий 2015 р. - у Донецькому юридичному інституті МВС України. Звільнений у зв'язку з реорганізацією навчального закладу та його переїздом в умовах військових дій у Донецьку, за скороченням штату.
Дисциплінований, активний, ініціативний співробітник. Комунікабельний. Добре розбираюся у характерах людей. Поважаю відповідальність та підримую субординацію у професійній діяльності. Маю подяки та заохочення за сумлінну роботу. Вільно володію українською та російською мовою, англійською - зі словником. Викладаю державною мовою. Вважаю себе патріотом української держави. Бажаю працювати у морально-здоровому професійному колективі. Цікавлюся роботою у вищих та середньоспеціальних навчальних закладах з відповідних освітньо-професійним спрямуванням, наукових, науково-дослідницьких установах. Роботою цікавлюся у зв'язку зі скороченням за попереднім місцем роботи та переїздом на постійне місце проживання разом із сім'єю у м. Дніпро.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: